Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Brasilien

Selvgjort kan give plads til lommepenge
Rejsetips indsendt af:
Anna Ellesgaard
6700 Esbjerg
1. juni 2011

Selvgjort kan give plads til lommepenge

Min mand og jeg var i april måned 2011 på 3 ugers utrolig dejlig cruise fra Rio de Janeiro til København. Vi havde modtaget et samlet oplæg til sådan en tur, men fandt det en anelse pebret i pris.
Vi gik i gang på nettet og kan varmt anbefale selv at arrangere sådan en tur. Vi startede med at finde det krydstogtskib vi skulle sejle med - blot ved at søge på navnet. Det kunne vi booke gennem en tysk hjemmeside, der formidler krydstogtture hos flere rederier. Dernæst ledte vi på en søgemaskine efter flybillet til Rio - vi ville gerne tilbringe nogle dage i Rio inden krydstogtet, så vi var ikke så nøjeregnende med at datoen skulle være umiddelbart op mod skibets afgang. Her var det billigst at flyve ud af Hamborg Lufthavn, så næste skridt var at finde togbillet med DSB fra Esbjerg til Hamborg. Det er meget nemt at tage s-toget fra Hamborg Hovedbanegård til Hamborg Lufthavn. Hotel i Rio blev booket gennem vores sædvanlige leverandør på nettet og via en turisthjemmeside omhandlende Rio de Janeiro, fandt vi både heldagsudflugt i Rio, sambaaften og transport fra lufthavnen til hotellet. 2 måneder før afgang bookede vi orangebilletter hjem fra København til Esbjerg. Det er selvfølgelig vigtigt, at man er i stand til at danne sig et overblik over sådan en tur, inden man starter som sin egen rejseleverandør og det er selvsagt nemmest, hvis man er fortrolig med nettet, men er disse vilkår opfyldt, er det muligt at spare penge. Vi sparede på denne tur et sted mellem 10.000 og 12.000 kr. så vi havde tjent til lommepengene. Det var første gang vi var afsted på krydstogt, men det var bestemt ikke sidste gang - det er yderst anbefalelsesværdigt.

Aktiviteter
Krydstogt, Krydstogt

Kommentarer til rejsetippet om Brasilien

Krydstogt til Rio de Janeiro

05/06 2011 Grethe Larsen
Meget inspirerende og gode tips .Har givet mig blod på tanden til selv at vil arrangere et krydstogt eller andet endda uden for Europa og med de de udfordringer det giver.
vh
Grethe Larsen
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/sydney/sydneys-maaske-bedste-udsigtspunkt-australien-og-new-zealand.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.