Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Brasilien

Rejsetips af samme forfatter

Uspoleret paradis-ø i Brasilien
Rejsetips indsendt af:
Odense
14. sept. 2010

Uspoleret paradis-ø i Brasilien

For et års tid siden var vi på rundrejse i Sydamerika i et par måneder. I Brasilien fandt vi en helt fantastisk lille ø, der bød på de bedste oplevelser.

Ilha Grande

Ca. 2 timers kørsel syd for Rio de Janeiro ligger øen Ilha Grande. Man kommer derud med den lille færge eller en af de små lokale både, der sejler til øen en gang eller to om dagen. På øen findes ingen motorkøretøjer (bortset fra en politibil og en ambulance) så al transport foregår til fods, på cykel eller med båd. Det giver en helt fantastisk atmosfære og stilhed og skaber de perfekte rammer for afslappende naturoplevelser.

Strandene

Ilha Grande har nogen af Brasiliens (og verdens) bedste badestrande. Hele vejen rundt om øen ligger små og større strande med krystalklart vand og lækker sandstrand. Du kan nemt finde din helt egen strand, hvor du ikke bliver forstyrret af andre end fugle, fisk og evt. en abe eller to. Øen er ikke større end at den kan krydses til fods eller evt. på cykel. Hvis man er til ren afslapning kan man sejle til de forskellige strande og de helt fantastiske dykkersteder, hvor man både kan snorkle og scuba-dive.

Regnskoven

Øen er dækket af regnskov, der byder på mange spændende oplevelser. Man kan vandre af små stier med eller uden guide. Undervejs kan man se ruinerne af øens gamle fængsel eller man kan finde en naturlig swimmingpool med rutchebane på de glatslebne sten. Der er masser af aber i træerne og midt i regnskoven ligger et smukt vandfald.

Byen

Ilha Grande har kun en by. Den ligger ud til havnen og består kun af et par mindre gader af grus -der er ingen asfaltering på øen. Her ligger en del gode spisesteder og små "pousadas" - den brasilianske udgave af et hostel eller lille hotel. Her serveres gerne en overdådig morgenbuffet, som nydes mens man betragter de tropiske planter i haven og evt. håndfodrer en lille abe med lidt frisk frugt. Langs byens strand ligger nogle virkelig lækre (og billige) restauranter, der serverer lækkerier fra havet og kølige drinks i måneskin ved strandkanten. Alt i alt er Ilha Grande et fantastisk sted til romantik, afslapning og naturoplevelser. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi besøger øen!

Seværdigheder
Bountystrande
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.