Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Bandar Seri Begawan

I to århundreder var sultanatet Brunei et af de store dynastier i Sydøstasien og herskede over hele Borneo. Ved slutningen af det 19. århundrede var Brunei reduceret til et britisk protektorat. Med det store oliefund i starten af det 20. århundrede kom også velstanden, og Brunei blev selvstændigt i 1984 og er i dag et af verdens mindste og rigeste lande.

Største seværdigheder

Bandar Seri Begawan

Brunei er i dag omgivet af den malaysiske provins Sarawak. Hovedstaden i Brunei hedder Bandar Seri Begawan, og den har ca. 75.000 indbyggere. Bandar har elegante, moderne moskeer, museer og paladser.

Moskeen Jame'Asr Sultan Hassanal Bolkiah

Denne moske stod færdig i 1944 og blev opført for at fejre sultanens 25-årsjubilæum som regent. Det er den største og smukkeste moske i Brunei og er et pragteksempel på moderne islamisk arkitektur. Læg især mærke til de smukke guldkupler.

De flydende landsbyer Kampong Ayer

De flydende landsbyer Kampong Ayer er bygget på pæle i vandet og består egentlig af 28 sammenhængende landsbyer. Landsbyerne er forbundet med træbroer, og her findes farverige huse, butikker, et marked, moskeer og skoler.

Museet for kronjuveler

Bruneis kronjuveler bliver opbevaret i detes helt eget museum. Her er kareter, sceptre, ceremonielle våben og en kopi af tronsalen.

Det traditionelle marked Kianggeh

Besøg det enorme marked Kianggeh, som ligger på bredden af Kianggeh-floden i hjertet af Bruneis hovedstad. Gå på opdagelse blandt de mange stande, der sælger lokale frugter, grøntsager, traditionelle kager og delikatesser og en mængde andre varer.

Havn

Havn
Krydstogterne lægger til i krydstogtterminalen i havneområdet ved byen Muara ca. 25 km fra Bandar Seri Begawan.
Denne side er udskrevet d. 18. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/finland/helsinki/helsinki-oplevelsernes-by.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.