Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Fly til Sofia

Her kan du bestille dit fly til Sofia. Vælg din rejseperiode i søgeboksen og klik ”Søg fly”. Så vælger du blandt de bedste priser på flybilletter til Sofia.

Sofia lufthavn – Sofia airport

Når du lander i Sofias internationale lufthavn, Sofia airport, har du kun ca. 20 minutters kørsel til Sofias centrum.

Transport til og fra Sofias lufthavn
Du skal kun køre ca.10 km fra Sofias lufthavn, før du ankomme til Sofias centrum. Der kører busser, du kan tage en taxi lige til dit hotel i centrum af Sofia, eller leje en bil, hvis du ønsker af komme uden for hovedstaden.

Med bus

Der findes to busforbindelser fra Sofias lufthavn til byens centrum. Tag enten bus nr. 84 eller nr. 284, der begge kører dig direkte til bymidten på ca. 30 minutter.
Læs mere her

Du kan naturligvis også vælge den nemme løsning, nemlig at tage en taxi. Det anbefales, at du tager en af de taxi, der holder ved lufthavnens taxiholdeplads. Når du ankommer i terminal 1 eller 2, skal du gå til udgang vest for at finde holdepladsen.
Læs mere her

Med udlejningsbil

Hvis du gerne vil opleve lidt mere af smukke Bulgarien end bare Sofia, kan det være en fordel for dig at leje en bil. Med vores samarbejdspartnere sørger vi for, at du til en rigtig god pris, kan have en bil stående klar i lufthavnen, når du ankommer. Søg billeje i Sofia

Kort om Sofia

Nationalteateret i Sofia
Sofia er en af Europas ældste hovedstæder med ca. 1,4 millioner indbyggere. Byen er omringet af bjerge og er faktisk en magnet for skisports elskere om vinteren. Du behøver blot køre 30 minutter uden for byen, før du finder gode løjper i op til 2290 meters højde. Om sommeren er Sofia også et stort trækplaster, fordi byen rummer noget for enhver smag. Arkitektonisk er Sofia utrolig interessant, da store dele af byen stammer helt tilbage til det 8. århundrede f.v.t. Gå fx ikke glip af den smukke kirke, St. Sofia, som er en af byens mest populære attraktioner.

Det bulgarske køkken er heller ikke at kimse af og ofte er måltiderne suppleret med bulgarsk folkemusik. Men uanset om du er til lokal musik, disko, opera eller jazz, har Sofia noget for enhver musikentusiast. Ønsker du at shoppe, har den populære shoppegade, Vitosha Boulevard, et hav af velassorterede forretninger, som er mindst lige så moderne som dem herhjemme. Sofia har simpelthen det hele.
Læs mere om Sofia

Leder du efter mere end billige flybilletter til Sofia?

Hoteller i Sofia - kombinér dit fly med et godt centralt hotel i Sofia.
Rejser til Sofia - sammensæt din storbyferie efter dine behov.
Billeje i Sofia - så står bilen klar, fx når du lander i lufthavnen.
Sofia rejsetips - læs andre rejsendes tips og anbefalinger til byen.
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.