Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til Sunny Beach

Rejser du til Sunny Beach ved den bulgarske Sortehavskyst, kommer du til et stort og populært ferieområde, der fornyr og udvikler sig hvert eneste år. Den dejlige brede og 6 km lange strand er trækplasteret sammen med det glade og farverige natteliv.

Du kan tage til Sunny Beach med både familien og vennerne. Sunny Beach har noget for alle. Sunny Beach blev egentlig opført i 1950erne som ferieområde for bulgarere og andre turister fra østblokken.

Sunny Beach – perfekt til sol- og badeferie

Sunny Beach

Stranden lokker

Når du rejser til Sunny Beach, kommer du til et sandt mekka for vandhunde og soldyrkere. Liggestolene står på rad og række og venter bare på dig. Du kan leje dem for hele dagen, så du altid er sikker på en plads. Vandet er behageligt og meget børnevenlig, da man skal gå langt ud, før det bliver dybt. Hvis du har mod på vandsportsaktiviteter, kan du vælge mellem alt fra vandscootere, windsurfing, paragliding og vandski. Melder sulten eller tørsten sig har du aldrig langt til en restaurant, café/bar eller en lille bod med forsyninger.

 

Sunny Beach forvandles ved mørkets frembrud

Efter en lang og dejlig varm dag på stranden, trænger du sikkert til noget at spise og drikke. Måske er du også klar til en festlig aften på dansegulvet? I Sunny Beach har du utallige valmuligheder for at more dig til langt ud på natten. 

Om aftenen forvandles området med de farverige lys fra de mange lysreklamer og de seneste hits, der pumper ud fra diskotekerne. Vil du hellere se fx en fodboldkamp, er der flere pubber/barer med storskærme og velskænket øl. Prøv en af de lokale øl som fx Zagorka eller Kamenica. De smager fortrinligt og er ofte lidt billigere end de importerede.
Aquapark ved Sunny Beach

Aquapark - et slaraffenland for børn og barnlige sjæle

I den vestlige del af Sunny Beach finder du Aquapark med aktiviteter for enhver smag og alder. Du har 13 vidt forskellige vandaktiviteter at vælge mellem. Der er fx de ekstreme vandrutsjebaner, der kan gøre enhver rundtosset.

Du kan også drive i et roligt tempo på en vandmadras via en kunstig flod eller nyde synet af dine børn, der leger på det lille vandslot eller i legeområdet. Flere forskellige restauranter, caféer, cocktail barer og isboder sørger for, at du aldrig mangler noget.
Læs mere om Aquapark her
Nesebâr

Nesebâr – en udflugt værd

Ikke langt fra Sunny Beach ligger en af Bulgariens største seværdigheder, Nesebâr. Byen er et oplagt udflugtsmål, hvis du trænger til lidt afveksling, når du rejser til Sunny Beach. Den gamle og meget smukke bydel ligger på en lille halvø. Det er som at gå rundt i et levende museum. Du bliver mødt af smalle brostensbelagte gader, gamle kirker og fredede bygninger med trækarnapper, gallerier, butikker og hyggelige restauranter. Om sommeren skal du være forberedt på mange andre rejsende, så det er en god ide at komme så tidligt som muligt, for at opleve byens charme.

 

En lille fiskerlandsby

Har du mod på et lille eventyr med de lokale busser, når du rejser til Sunny Beach, så er Sozopol en god mulighed. Byen ligger ca. 1 times kørsel syd for Sunny Beach. Sozopol er en lille charmerende fiskerlandsby med gamle huse og snævre gader med butikker, souvenirboder, restauranter og meget mere. Du har også to strande at vælge mellem. Om sommeren flokkes rejsende hertil i løbet af dagen, så prøv at komme her så tidligt som muligt, så du oplever Sozopol fra sin bedste side.
Burgas

Smagsprøve på en bulgarsk storby

Hvis du vil opleve en bulgarsk storby, når du rejser til Sunny Beach, kan du vælge mellem Burgas eller Varna. Burgas ligger tættest på Sunny Beach. Byens centrum byder på gågader og masser af forretninger og velbesøgte caféer. Ud mod kysten ligger en stor strandpark med et teater, hvorfra der jævnligt gives koncerter i højsæsonen. Selve stranden er altid godt besøgt om sommeren, men den er ikke på højde med stranden ved Golden Beach.

En anden mulighed er Varna, der ligger ca. en times kørsel nord for Sunny Beach. Varna har mere karakter af en pulserende metropol. Byen bugner af fristende forretninger med alle de kendte mærkevarer, restauranter, caféer, barer og flere seværdigheder. Den store strandpark er populær med en fin strand. Her er et leben om sommeren med barer og diskoteker i sommermånederne. Det er næsten udelukkende de lokale der valfarter dertil, men derfor kan du jo sagtens slå et smut forbi.

Du kan også flyve til Varna

Du har to muligheder for at flyve til Sunny Beach. Burgas ligger tættest på Sunny Beach, men Varna er bestemt også en mulighed. Fra Varna er der ca. en times kørsel med bus til Sunny Beach.
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.