Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Praktisk information om Cambodja

Rejser til Cambodja

På din rejse til Cambodja vil du møde et storslået land med rig natur og kultur. Her oplever du emmende regnskov og mangrove, blåt hav og sandstrand, krydrede gadekøkkener, markeder og templer. Cambodja er ikke et land, du tager til for primært at slappe af i, men for at opleve.
 

Cambodja er mere end Angkor Wat

Phnom Penh - cambodjansk gæstfrihed

Phnom Penh - cambodjansk gæstfrihed

Phnom Penh - hovedstaden i Cambodja - er en vidunderlig blanding af det eksotiske Asien, indokinesisk charme og cambodjansk gæstfrihed. Phnom Penh, der ligger hvor Mekong-floden løber sammen med Tonle Sap og Bassac, er i mere end én forstand et knudepunkt i Cambodja. Mod vest finder du Angkor, tempelbyen med mystiske templer og labyrintlignende komplekser, og mod syd de brede, hvide sandstrande med skyggefulde kokospalmer og azurblåt hav.
Læs mere om Phnom Penh
Siem Reap - porten til Angor Wat

Siem Reap - porten til Angor Wat

Siem Reap, der ligger lidt nord for den store Tonle Sap sø i Cambodja, tager de fleste til for at opleve tempelkomplekset Angkor Wat, der frit oversat betyder ”Kongernes Tempelby”. Den enorme tempelby, der ligger cirka syv kilometer uden for Siem Reap, var i 1100-tallet verdens største by med over en million indbyggere.
Læs mere om Siem Reap

Om Cambodja

Om Cambodja
Cambodja er også glemte, mystiske templer, ruinbyer, spændende buddhistklostre, tæt tropisk regnskov, brede floder og fantastiske, uopdagede strande.

Oplev historiens vingesus i den uforglemmelige, majestætiske tempelruinby Angkor fra Khmerimperiet, der ligger i den tropiske regnskov med et utal af mystiske templer, monumenter og labyrintlignende komplekser.

Landskabet i Cambodja er høje bjerge og frodige rismarker så langt øjet rækker, og naturen indbyder til at blive opdaget – helt tæt på.

Rid i et langsomt og vuggende tempo mod solnedgangen – på ryggen af en elefant, eller sejl en tur i en longtail båd på en af verdens største ferskvandssøer. Bestil din rejse til Cambodja hos FDM travel og tag på opdagelse i det gemte Østen.
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/miami/transport/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.