Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Cambodja

 • Tag på eventyr i Thailand, Cambodja og Vietnam!

  (Bedømt af 55 personer)
  01.03.13: Ida Andersen Tambjerg
  Hvad siger du til at indtage din aftensmad med tæerne begravet i kridhvidt sand og stjernerne blinkende over dig? Hvad med et besøg på verdens største religiøse monument og et indblik i de buddhistiske munkes sælsomme hverdag? Eller at udvide dine gastronomiske horisonter med lynstegte larver og hundehoveder på et marked i bjergene?
  Se hele rejsetippet
 • Smukke lotus marker i cambodja

  (Bedømt af 3 personer)
  29.05.12: Louise krüger Nielsen
  Hvis du er i cambodja i sieam rieap, ved du sikkert allerede, at du skal se det historiske og flotte ankor wat. Men der er en anden lille, og dog virkelig smuk oplevelse du skal give dig selv.
  Se hele rejsetippet
 • Finde rundt i Cambodia

  (Bedømt af 1 person)
  08.04.12: Jan Andersen
  Jeg var både i Siam Reap og Phnom Penh og begge steder havde vi lejet bil med chauffør og lokal engelsktalende guide. Det kan anbefales, da lokale kender historien, selv har oplevet den og kender de rigtige steder.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Cambodja

Cambodia - Fantastiske mennesker
Rejsetips indsendt af:
Bente Bæk Hansen
Holstebro
23. april 2013

Cambodia - Fantastiske mennesker

Cambodia byder på mange dejlige oplevelser, men også skræmmende minder fra en tid, hvor mennesker blev udslettet uden rettergang og uden omtanke for det enkelte menneskes værdi.
Alligevel møder man som turist smilende, søde og hjælpsomme mennesker overalt, hvor man kommer frem. Mennesker der formår at vise nærvær og omsorg uden at være omklamrende, sælgende og anmasende, som man kan opleve i andre lande.
Mennesker der er høflige og træder tilbage, hvis du ikke viser interesse for dem, men som gerne vil hjælpe dig i enhver henseende og fortælle dig om deres land og deres varer uden du føler, at der en salgstanke bag det. En brostensbelagt vej til skønhed og nærvær på den gode måde.

Kommentarer til rejsetippet om Cambodja

Helt enig!

01/05 2013 Ida Andersen Tambjerg
Helt enig i dine betragtninger! Har rejst rigtig meget i Asien, og cambodjanerne er de venligste og mest imødekommende mennesker jeg nogensinde har mødt.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Cambodja

Hoteller i Cambodja
Rejser til Cambodja
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/frankrig/paris-og-omegn/pommeuse/camping-le-chene-gris-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.