Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Cambodja

 • Cambodia - Fantastiske mennesker

  (Bedømt af 3 personer)
  23.04.13: Bente Bæk Hansen
  Cambodia byder på mange dejlige oplevelser, men også skræmmende minder fra en tid, hvor mennesker blev udslettet uden rettergang og uden omtanke for det enkelte menneskes værdi.
  Se hele rejsetippet
 • Tag på eventyr i Thailand, Cambodja og Vietnam!

  (Bedømt af 55 personer)
  01.03.13: Ida Andersen Tambjerg
  Hvad siger du til at indtage din aftensmad med tæerne begravet i kridhvidt sand og stjernerne blinkende over dig? Hvad med et besøg på verdens største religiøse monument og et indblik i de buddhistiske munkes sælsomme hverdag? Eller at udvide dine gastronomiske horisonter med lynstegte larver og hundehoveder på et marked i bjergene?
  Se hele rejsetippet
 • Smukke lotus marker i cambodja

  (Bedømt af 3 personer)
  29.05.12: Louise krüger Nielsen
  Hvis du er i cambodja i sieam rieap, ved du sikkert allerede, at du skal se det historiske og flotte ankor wat. Men der er en anden lille, og dog virkelig smuk oplevelse du skal give dig selv.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Cambodja

Moderne Indiana Jones oplevelser i Cambodja
Rejsetips indsendt af:
Peter Gade
Aalborg
28. nov. 2011

Moderne Indiana Jones oplevelser i Cambodja

De fleste turister som har besøgt Cambodja, har set områderne Angkor Wat, Phnom Penhs S-21 dødslejer og Killing fields. Nogle har endda besøgt deres kyst ved Shinoukville.
Men Cambodja er meget mere end det, MEGET.

Selvom landet ikke er særligt stort, så rummer det enormt potentiale inden for alle områder af turisme.

De har naturligvis Angkor Wat templerne, som er meget impornerende. Udover det ligger der også en lang række templer, der kan give en anderledes og mere vild oplevelse. Beng Mealea som er et tempel nogle kilometer fra Siem Reap. Templet er blevet overtaget af junglen, og minder mig meget om noget fra Indiana Jones.

Til dem der har lidt mere blod på tanden, så er det muligt at tage på tur til det kontroversielle tempel Preah Vihear, der ligger på grænsen til Thailand, nord for Siem Reap. Templet er ikke i så god stand, men ligger på toppen et fantastisk smukt bjerg, med udsigt over jungle så langt som øjet rækker. Udover det er det et område, hvor der kan forkomme ildkampe imellem Cambodja og Thailand, men er generelt sikkert for turister. Khmer soldaterne passer godt på de få turister der besøger området. Det er også et af de sidste steder hvor Khmer Rouge gemte sig. Kort sagt, så er en tur til Preah Vihear Templet en oplevelse for den eventyrlystne opdagelsesrejsende.

Mit sidste rejsetip for denne gang er Cardamom bjergene. Et overflødighedshorn af regnskov og fauna. Det er et af de mest isolerede og uberørte regnskove i verdenen, pga. konflikter i området. Her er det muligt at trekke, sejle kano, elefant ridning samt meget mere. For at udforske regnskoven, starter man i den gamle smuglerby Koh Kong, som ligger på grænsen til Thailand. Det er muligt at opleve tiger, elefanter, solbjørne, krokodiller og floddelfiner.

Vi ses dernede!

Seværdigheder
Udflugter
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Cambodja

Hoteller i Cambodja
Rejser til Cambodja
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/madrid/aktiviteter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.