Turprogram i kort udgave

 • Dag 1: Toronto – Montréal (tog)
 • Dag 2: Montréal sigthseeing
 • Dag 3: Montréal – Québec (tog)
 • Dag 4: Québec sigthseeing
 • Dag 5: Québec – Toronto (tog)

Prisen inkluderer

 • Togrejse på Business Class Toronto – Montréal – Quebéc City – Toronto
 • 4 hotelovernatninger
 • Sightseeing i Montréal og Quebéc City
 • 1 x morgenmad på toget
 • 3 x frokost på toget

Prisen inkluderer ikke
 • Flybilletter

Du kan få en detaljeret rejse-beskrivelse på tryk med i købet.

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

A Taste of Quebec

5 dages togtur i det østlige Canada

Østkystens ”Tre byer på stribe”. Denne spændende togrejse udgår fra Toronto og tager jer via Montréal til Québec City, inden I returnerer til Toronto. Undervejs overnatter I to nætter på hotel i Montréal og to nætter i Québec City, og I begge byer er der inkluderet sightseeingture.

Fra Toronto følger toget den nordlige bred af Lake Ontario, der er en af Nordamerikas fem største søer, og fortsætter langs St. Lawrence-floden mod nordøst til Montréal, hvor I vil opleve en fascinerende blanding af engelsk og fransk kultur. På dag 3 fortsætter I mod nord med toget gennem landlige omgivelser og små landsbyer og kommer til Québec City, der er hjertet af fransk-canadisk kultur og en by, der oser af historie og charme. På dag 5 går det atter tilbage mod Toronto.
Fra 1.591 CAD

pr. person for 5 dages togtur i det østlige Canada.

A Taste of Quebec

Dag 1
Dag 1

Toronto – Montréal (tog)

Toronto
Før I stiger på toget, har I mulighed for at benytte jer af faciliteterne i business class-loungen med gratis aviser og drikkevarer, så I kan nå at komme i det helt rette ferietempo, før den spændende togrejse begynder.

Når I har sat jer godt til rette i toget, kører I langs bredden af Lake Ontario, den ene af de fem Great Lakes i Nordamerika til Trenton Junction, hvor St. Lawrencefloden udspringer. I kører forbi den lille by Napanee, hvor I skal huske at se mod syd, når I passerer floden, mod en hel række smukke vandfald.

I fortsætter til Kingston, en historisk canadisk by, der tidligt blev hovedstad i ”Province of Canada” (1841-1867) og fødested for Canadas første premier-minister, Sir John A. Macdonald. Her krydser I også Rideau-kanalen, bygget i 1832 for at forbinde Kingston med Ottawa. Kanalen blev oprindelig opført efter krigen i 1812 for at sikre en forsyningsrute nord for den amerikanske grænse i tilfælde af endnu en krig.

Efter Cornwall krydser I grænsen til Québec-provinsen, og når I når til Montréal, krydser I Ottawa-floden til Dorval for til sidst at rulle ind på Central Station, ikke langt fra jeres hotel.
Frokost er inkluderet.
Dag 2
Dag 2

Montréal sigthseeing

Notre Dame Basilica
Montréal har en hel række seværdigheder lige fra nogle af Nordamerikas ældste og mest spektakulære arkitekturer til professionelle sportsarenaer og botaniske skatte. I skal ud på en tre timers sightseeing i byen med mere end 200 attraktioner, inklusive Notre Dame Basilica, finansdistriktet, Old Montréal, French Quarter, Olympic Site (udefra), McGill University og ikke mindst observationsplatformen på Mt. Royal med den fantastiske panoramaudsigt. Resten af dagen er herefter til fri disposition til at udforske Montréal på egen hånd.

Dag 3
Dag 3

Montréal – Québec (tog)

Via Rail
Endnu engang har I mulighed for at benytte jer af faciliteterne i business class-loungen med gratis aviser og drikkevarer, inden togturen fortsætter.

I fortsætter langs St. Lawrence-floden forbi forstæderne til de landlige områder med de store skove og rige afgrøder og gennem landskaber overstrøet med små, hyggelige byer, indtil I når til Québec.

Den første time af togrejsen vil være præget af de forrevne Monteregian Hills, som ser ud til at dukke op af det bare ingenting. Disse enorme vulkanske bjerge blev skabt for mere end 120 millioner år siden, og der ikke mindre end syv af disse kæmper på rad og række, inklusive Mount Royal i Montréal, sluttende med Monte Rouge nær den lille landsby Boloeil. Undervejs kan I heller ikke undgå at se de mange smukke ahorntræer, der bruges til den kendte canadiske ahornsirup. I er nu lidt over to timer fra Québec, den ældste by i Nordamerika med en bymur og hjertet af den fransk-canadiske kultur
i Canada.

I Québec ruller I ind på Gare du Palais, og Québec er med sine rødder i historien uden tvivl den mest charmerende by i Canada, 400 år gammel med den originale arkitektur og nænsomt restaurerede bygninger.
Frokost er inkluderet.

Dag 4
Dag 4

Québec sigthseeing

Quebec City
Québec City er hjertet af French Canada, og ikke andre steder i Nordamerika finder man byer med et tilsvarende udseende og atmosfære fra ”den gamle verden”. Québec City både udtrykker og føles meget europæisk, og den gamle del af byen blev i 1985 optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. I dag skal I sammen med en erfaren guide på tur gennem Québecs spændende historie med flere stop undervejs. Og hvis I har lyst til at se andre seværdigheder end de planlagte, er der også mulighed for det, da turen er planlagt med størst mulig fleksibilitet for at tilgodese den enkelte.
Dag 5
Dag 5

Québec – Toronto (tog)

For tredje gang har I nu mulighed for at benytte jer af faciliteterne i business class-loungen med gratis aviser og drikkevarer, inden togturen fortsætter.

Også i dag skal I køre langs den mægtige St. Lawrenceflod mod syd, som følger jernbanelinjen næsten hele vejen til Toronto. Landskabet er dækket af små landsbyer med kirkespir, ahornskove og frodigt landbrugsland, og det frugtbare landskab strækker sig næsten hele vejen til Montréal. Og efter den lille landsby Saint-Hyancinthe sker der et dramatisk skifte i landskabet, når Monteregianbjergene igen pludselig dukker op af ingenting.

I Montréal skifter I nemt og bekvemt tog videre til Toronto. Første stop herefter er Dorval, hvorefter I krydser Ottawa-floden, en stor biflod til St. Lawrence-floden, og mod nord – i det fjerne – vil I kunne se Laurentian Highlands.

Mindre end en time fra Montréal krydser I grænsen mellem Québec- og Ontario-provinsen, og snart når I til Trenton Junction, hvor St. Lawrence-floden atter smelter sammen med Lake Ontario. Sidste del af rejsen foregår igen langs bredden af søen til Toronto, hvor I stiger af samme sted, I steg på fem dage tidligere – Union Station.
Morgenmad og frokost er inkluderet.

Start nu! Det er let at bestille A Taste of Quebec


5 dages togtur i det østlige Canada
Fra 1.591 CAD

Prisen er pr. person for 5 dages togtur i det østlige Canada.

Rejseperiode:
30. april - 26. oktober 2017.

Afgang: Daglig

Priser:
Moderate, fra 1.591 CAD
pr. person i dobbeltværelse

Superior, fra 1.688 CAD
pr. person i dobbeltværelse

Deluxe, fra 1.764 CAD
pr. person i dobbeltværelse
 

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.