Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Kør-selv rundrejser Alberta

Rundrejse med dansk rejseleder

Rejser til Alberta

Porten til den store natur

Klik på Alberta kortet:
Præriens enorme hvedebælte ender i Alberta. Når du rejser til Alberta ser du store flokke af kødkvæg og cowboys til hest. Calgary afholder verdens største rodeo, Calgary Stampede, der hver sommer sætter ekstra liv i byen. En million besøgende ser både det moderne cowboy-liv og de traditionsrige rodeokonkurrencer.

Rocky Mountains
Vest for Calgary skyder Rocky Mountains op med nationalparkerne Banff og Jasper som de største trækplastre. Men også Kootenay, Yoho og Waterton er en rejse værd i Alberta. Mange vilde dyr lever her i nationalparkerne, så du oplever pludselig, at en sort bjørn lunter over skovvejen med sin unge pilende lige efter.

Shop amok i Edmonton
Edmonton, der er Albertas hovedstad, er hjemsted for verdens største indkøbs- og forlystelsescenter under samme tag: 800 butikker, 100 spisesteder og 9 forlystelser. Rigeligt med oplevelser til flere dage.

Alberta opleves bedst med en lejebil. Læs mere om billeje i Alberta.

Værd at opleve i det østlige Canada
 
Rocky Mountains i Alberta

VIDSTE DU... Icefields Parkway

Highway 93 i Alberta. Det lyder ikke umiddelbart af så meget, men Highway 93 er identisk med Icefields Parkway, 230 forrygende kilometer på toppen af Rocky Mountains. Vejen stod færdig i 1940 og byder på det ene fantastiske bjergpanorama efter det andet.

Da vejen går tværs igennem både Banff og Jasper National Park, skal der købes billet til nationalparkerne ved starten af Icefields Parkway. Prisen er 20 canadiske dollars for en familie i samme bil, og udsigten og oplevelserne langs Icefields Parkway er i den grad alle pengene værd.
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyskland/sydtyskland/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.