Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Alberta

 • Writing-On-Stone Provincial Park i Canada

  (Bedømt af 1 person)
  15.01.13: Arne ERiksen
  På hovedvej nr. 4 syd for Lethbrigde ca. 11 km. nord for USA-grænsen ligger en typisk Canadisk landsby: Milk River. Byen er bygget op omkring et vejkryds + et par sidegader med en købmand, hotel, tankstation og postkost .
  Se hele rejsetippet
 • Medicine hat, Alberta - Golf midt på prærien

  (Bedømt af 2 personer)
  08.11.12: Jens Skødt Larsen
  Vi var på kursus i medecine hat og havde aftnerne plus et par weekender for os selv, da vi var flere golf interesserede og nogle nybegyndere, fandt vi en lille pay and play par 3 bane med 18 huller.
  Se hele rejsetippet
 • Rundrejse i Cananda

  (Bedømt af 7 personer)
  06.01.12: Lisa Bolding Skov
  I juni / juli 2008 var vi i Canada, og vi havde en rigtig god ferie. Vi startede og sluttede i Calgary. Efter et par dage i Calgary hvor vi var bl.a.ude og se et Dinausore museum, kørte vi fra Calcary mod Vancouver, og havde flere skønne stop undervejs, bl.a.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Alberta

3 uger i skønne Alberta
Rejsetips indsendt af:
Carl Aage Ankerstjerne
Stoholm
28. feb. 2013

3 uger i skønne Alberta

I augast 2011 rejste jeg til Canada for at besøge min bror som bor i Cochrane, en mindre by ca. 20 km. udenfor Calagary som er olie hovedstaden i Alberta.
Jeg fløj fra Billund til Frankfurt med transfer til Calgary. Calgary er en imponerende storby med en skyline som kan måle sig med de fleste andre byer i verden, man kan tlbringe dage i den imponerende by
Udsigt fra Cohrane
Udsigt fra Cohrane

Cochrane

Cochrane har en fantastisk beliggenhed, kun ca. 100 km. fra Rocky Mountains med alle deres fantastiske natur skønne steder og indenfor nogle få hundrede km. fra utrolige natur oplevelser i Alberta. Da min brors kone er meget glad for at køre bil, fik jeg set alt. Da jeg ikke kan sætte dags numre på det hele, vil jeg behandle dem en of en.
Turistcentret
Turistcentret

Lake Louise i the Rockies

Lake Louise er nok et af de mest berømte steder i Rocky Mountains. Der er et helt fantastisk bjælkehus med alt hvad kan ønske som turist og derfra kan man tage en svævebane op til toppen hvor der er en udsigts platform hvor udsigten er storslået. Hvjs men er heldig, kan man fra svævebanen måske se en af de mange Grizzly bjørne som lever i området. Fra turistcentret kører man ned til selve Lake Louise, en skøn sø med en enorm Gletscher som skyder frem fra enden af søen

Seværdigheder
Naturoplevelser
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Alberta

Hoteller i Alberta
i Alberta
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.