Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Alberta

 • 3 uger i skønne Alberta

  (Bedømt af 1 person)
  28.02.13: Carl Aage Ankerstjerne
  I augast 2011 rejste jeg til Canada for at besøge min bror som bor i Cochrane, en mindre by ca. 20 km. udenfor Calagary som er olie hovedstaden i Alberta.
  Se hele rejsetippet
 • Writing-On-Stone Provincial Park i Canada

  (Bedømt af 1 person)
  15.01.13: Arne ERiksen
  På hovedvej nr. 4 syd for Lethbrigde ca. 11 km. nord for USA-grænsen ligger en typisk Canadisk landsby: Milk River. Byen er bygget op omkring et vejkryds + et par sidegader med en købmand, hotel, tankstation og postkost .
  Se hele rejsetippet
 • Medicine hat, Alberta - Golf midt på prærien

  (Bedømt af 2 personer)
  08.11.12: Jens Skødt Larsen
  Vi var på kursus i medecine hat og havde aftnerne plus et par weekender for os selv, da vi var flere golf interesserede og nogle nybegyndere, fandt vi en lille pay and play par 3 bane med 18 huller.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Alberta

CANADA
Rejsetips indsendt af:
Eno Nielsen
Espergærde
27. okt. 2011

CANADA

Canada er en oplevelse med så mange muligheder, for netop atopleve det som kunne have din interesse. Canada er enormt stort, det ville tage år at se bare nået af det.
Jeg har boet i Canada i 3½1 år, har set meget af dette smukke land, jeg har boet i Winnipeg, Manitoba og i Calgay, Alberta.

Der er meget at se både i øst og west, men som dansker vil jeg nok foretrække den vestlige del.

Flyv direkte til Calgary, lej en bil og start med at køre rundt i storbyen Calgary,
Her skal du også oplever verdens største wild west show, nemlig Calgary Stamped, her er coboy og indianere, der rider på vilde heste og tyre, en oplevelse for livet

Du skal også tage en tur op i Husky Tower, midt i Calgary, her på toppen af tårnet er der en lækker restaurant som drejer rundt, så du for set hele byen medens du spiser.

Når du har set calagary, kører du nord på til Albertas hovedstad Edmonton, her finder du verdensstørste indkøbscenter, hvis du skal se det hele,vil det antageligvis tage dig 2 dage at komme igennem.

I canada er afstandene store, hvilket dog ikke generer canadierne, den canadiske traffik er fantastisk, stille, rolig og med en stor hensynstagen til andre traffikanter.

Fra Edmonton, sætter du kursen mod Banff, en lille by klods op at de store bjerge Rocky Mountain, her kan du leje en hest og ridde op i bjergene sammen med en cowboy der kender alt til bjergene, en stor oplevelse.

Derefter kan du tage bjergbanen op til topen af Mount Randal, ca 3000 meter højde, du vil her kunne se ud og bjergene og se den store naturpark

Du kører så vdere mod nord gennem Banff Nationla Park op til den store sø Lake Louise og lidt længere fremme finder du BC Ice gletcher,, den
kan du komme op og gå på, men pas på der kan være huller.

Nu kører du mod west over bjergene ind i B.C. (Britichs Colombia ) følger hovedvejen mod vancouver og her kører du langs jernbanen, du
vil her se store tog, mange gange på op til 150 200 vigne ( det giver lidt vened ved overskæringerne.
Denne tur er nok noget af det smukkeste du kan
opleve..

Vancouver...en storby som byder på alt, du kan bare kører rundt og der vil være noget nyt og spænende hele tiden.

Jeg vil så anbefale dig at tage en tur over til Vancouver Island, det tager 2½ time med færgen som sejler mellem store og små øer.

Vancouver island er smuk, kør op til naimo, her vil du finder indianer reservatter som du kan besøge og kører du længere nordpå til port Fino, og du er en af dem der kan lide at fange laks, jae..så er det stedet.

Kør dereftermod syd til den største bu på Vancouver Island (Victoria) her skal du besøge den berømte Butchers Garden, det er en oplevelse ud over det sædvanlige af en blomsterpark, den skal ses.

Ok, nu har du fået set meget af Canada, og dog kun en lille del

Jeg ønsker dig en rigtig god tur.


Desværre blev alle mine foto og videoer ødelagt for et på år siden.

Med venlig hilsen
Eno Nielsen

(Billede tilføjet af FDM travel)Seværdigheder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Alberta

Hoteller i Alberta
i Alberta
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.