Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Kør-selv rundrejser
Algonquin Provincial Park

Rejser til Algonquin Provincial Park

I Algonquin Provincial Park kan du vandre, sejle kano, køre mountainbike og fiske i den afvekslende natur. Parken er lidt større end Sjælland, så du har god plads til udfoldelser af alle slags på din rejse. Algonquin Provincial Park, der blev grundlagt i 1893, er Ontarios ældste og mest berømte naturområde efter Niagara Falls.

Oplev den canadiske natur på nærmeste hold

Sejl kano i Algonquin Provincial Park

Et godt sted at sejle kano

Vil du sejle kano er Algonquin Provincial Park suveræn med flere end 2.400 søer og 1.200 km floder og vandløb. Her er afmærkede kanoruter for alle: fra begyndere til meget øvede, fra 6 km til 70 km og alle er mærkede og til at følge.

Har du mod på mere er hundredvis af søer forbundet af floder og udgør en vandvej rundt i vildnisset. Mange steder er kun fremkommelige i kano.
Oplev elge i Algonquin Provincial Park

Vandreture i Algonquin Provincial Park

Hvis din tid er knap, kan du vandre ad afmærkede stier og nyde det afvekslende landskab, der er indbegrebet af Canada: Store skove, masser af søer og floder og et rigt dyreliv.

Har du flere dage til din vandretur i Algonquin Provincial Park, så medbring telt og proviant og få vejledning, inden du forlader civilisationen.
 

Naturcamping og naturguide

I nærheden af Highway 60 i parkens sydlige ende ligger der otte naturcampingpladser. Overnatning i bjælkehytter er også muligt visse steder, men du skal forudbestille, inden du rejser.

Hvis du synes, at det er for overvældende selv at begive sig ud i den vilde natur, kan du tage på en organiseret tur med en naturguide, der både kender og kan fortælle dig om parkens natur og dyreliv. Læs mere på Algonquinoutfitters hjemmeside

Kør videre fra Algonquin Provincial Park

Oplev Niagara Falls
Sydpå til Toronto og Niagara Falls
Er du blevet mæt af naturoplevelser og trænger til storbyens bankende puls, så ligger Toronto nogle få timers kørsel væk. Canadas største by har med garanti rigeligt af alt, hvad du kan ønske dig. Hvis floder og søer i Algonquin Provincial Park ikke har været vilde nok, så fortsæt til Niagara Falls og mærk suset fra ét af verdens største vandfald.
Toronto
Niagara Falls

Østpå til Ottawa og Montreal
Du er ret tæt på den canadiske hovedstad med de nationale museer og parlamentet. På den anden side af Ottawa-floden begynder den fransktalende Québec-provins, hvor den livlige millionby Montreal er yderst tiltrækkende.
Ottawa
Montreal
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/sydney/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.