Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Oplevelser i og uden for Vancouver

For at lære endnu mere om alle Canadas mange muligheder, rejste flere rejsekonsulenter fra FDM travel til Vancouver og omegn. Programmet lød bl.a. på en tur over den imponerende hængebro Capilano Suspension Bridge, flyvetur med en vandflyver og et smut til Whistler.

Panoramaudsigt over Vancoucer

Tina Struntze, rejsekonsulent fra aalborg, anbefaler: Et must under Vancouver besøget er ”Vancouver Lookout” en udsigtsplatform, som ligger på toppen af Harbour Centre - en 28 etagers kontorbygning. På 40 sekunder bliver man ”skudt i vejret” med glaselevatoren og befinder sig i en højde af 130 m over jorden. Øverst oppe er der en imponerende 360 graders udsigt over Vancouver, Stillehavet og bjergene. I klart vejr en helt fantastisk udsigt. Det er en god ide at starte sit besøg i Vancouver med et besøg i Vancouver Lookout og på den måde få et overblik over byen.
Prøv en vandflyver!

Prøv en vandflyver!

Sune Falk Mikkelstrup, rejsekonsulent fra København (Blegdamsvej), anbefaler: Går turen til Vancouver, vil jeg varmt anbefale en tur til Victoria på Vancouver Island. Der går færger derover, som naturligvis tager biler om bord. Men har du ikke behov for at tage bilen med, skal du give dig selv den store oplevelse at flyve med en vandflyver. Turen tager ca. en ½ time og udsigten er det hele værd. Du kan være heldig at spotte hvaler undervejs, da der flyves lavt over vand og land.

Kryds en hængebro og se det hele lidt fra oven af

Susanne Sørensen, rejsekonsulent fra Lyngby, anbefaler: Capilano Suspension Bridge. En ca. 150m lang hængebro, der krydser en flod i den ca. 80m dybe Capilano Canyon. Broen er ca. 1,5m bred og svajer, når man går på den, og kan være noget af en selvovervindelse, hvis man ikke er så god til højder. Der er dog rigtig flot med mindre vandfald og er man heldig, kan man se laks i floden på vej op for at gyde (ca. sep-nov).

Der var også nogle mindre hængebroer mellem trætoppene, og selvom man ikke er vildt højt oppe, så er det en sjov fornemmelse at se det hele lidt i fugleperspektiv. Der er også vandfald og totempæle i parken og selvfølgelig en stor souvenirbutik. Det kan være lidt turistet i højsæsonen, men jeg synes bestemt, det er et besøg værd (et kig på hjemmesiden herover kan anbefales for at få en fornemmelse af broen og trætopbroerne).

Capilano Suspension Bridge kan ikke anbefales, hvis man er gangbesværet, da broen buer en del ned af og kan være lidt svær at gå op og ned af. Til gengæld er den godt afskærmet og man skal ikke være bange for at kunne glide ud.
En tur til Whistler - kun 1½-2 timer med bil/bus

En tur til Whistler - kun 1½-2 timer med bil/bus

Christina Moràn, rejsekonsulent fra Næstved, anbefaler: Jeg vil klart anbefale en tur til Whistler – enten bare som endagstur fra Vancouver eller med overnatninger da der er mange friluftsaktiviteter både sommer/vinter. Whistler ligger 125 km fra Vancouver by og det tager det ca 1½- 2 timer med bus/bil Turen er utrolig smuk og det er klart værd at gøre stop ca. midtvejs ved Shannon Falls som er et stort vandfald.

Vær opmærksom på, at denne tur skal man ikke selv køre om vinteren, da der kan blive meget glat , og da der er tidligt mørk, så jeg vil anbefale at man køber en transfer. Hvis man ankommer sent til Vancouver, dvs. eftermiddag/aften vil jeg foreslå man tager min 1 nat i Vancouver, da det er bedst at køre hertil i dagslys.

Som vinterdestination er stedet også godt – da området er pænt stort og består af 2 bjerge Whistler og Blackcomb ..som i løbet af denne vinter bliver forbundet med 1 direkte kabine (NB vinter OL 2010 foregår fordelt mellem Whistler/Vancouver)
Kombiner besøget i Vancouver med et krydstogt til Alaska

Kombiner besøget i Vancouver med et krydstogt til Alaska

Per V. Henningsen, rejsekonsulent fra Viborg, anbefaler: Det bedste tidspunkt at besøge Vancouver, er i perioden maj – september. Her er der nemlig mulighed for at inkludere et Krydstogt til Alaska! Bare slappe af og nyde livet ombord på et af de skønne krydstogtskibe, hvor kahyt, mad, underholdning og service m.v. er helt i top, mens den fascinerende smukke natur dag efter dag på imponerende vis kommer helt tæt på. FDM travel finder i samarbejde med Royal Caribbean den bedst mulige løsning, hvad end Jeres ønsker måtte være.

British Airways hvis du rejser med børn

Bente Grønvig, rejsekonsulent fra Odense, anbefaler: Jeg vil anbefale, at hvis du sejler fra Vancouver til Vancouver Island, Swartz Bay så brug de første 45 min. på at orientere Jer på skibet, spis eller noget andet. I de resterende 45 min er der en utrolig flot udsigt og der ønsker de fleste at nyde synet udenfor.
 
Og så vil jeg lige tilføje nedenstående tip:
Skal du flyve oversøisk med børn er British Airways et godt valg, alle pladser har en separat skærm hvor der kan ses flere forskellige film. Filmene kan startes individuelt og på forskellige tidspunkter.
3 af de korte - men gode råd

3 af de korte - men gode råd

  • Mia Bugge-Hansen, rejsekonsulent fra Rødovre, anbefaler: Bedste rejseperiode er maj, juni, august og september – bedste dyreliv og vejr.

  • Malene Saaterup, rejsekonsulent fra Esbjerg, anbefaler: Vancouver Island, Victoria kræver mindst 2 overnatninger. Skøn by der skal opleves.

  • Mette Junge Mortensen, rejsekonsulent fra Taastrup, anbefaler: Spis fisk og skaldyr, når du er i Vancouver. Den er frisk og veltillavet og det er den rene fornøjelse!
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyskland/sydtyskland/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.