Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Har du fløjet i helikopter?

Vi var nogle rejsekonsulenter fra FDM travel, der rejste til det østlige Canada for at lære meget mere om området. Rejsen gik fra Toronto til det verdenskendte Niagara Falls. Nu er vi alle vendt hjem fulde af begejstring og med flere anbefalinger. Helikopterturen over Niagara Falls blev en sikker vinder.

Helikoptertur over Niagara Falls

Hanne H. Pedersen, rejsekonsulent fra Skive, anbefaler: Personligt var det helikopterturen, hvor jeg oplevede Niagara Falls i fugleperspektiv. Fra helikopteren elegant lettede og løftede os lodret op fra jorden, til den enestående oplevelse det var at svæve lige over det imponerende vandfald. Den super hyggelige by, Niagara-on-the-Lake, kan jeg også varmt anbefale, når man er i området. Der er en rigtig hyggelig forretningsgade, velholdte træhuse i gammel stil, smukke blomster og mange specialbutikker. Meget anderledes sammenlignet med området omkring Niagara Falls.
Vinsmagning på Chateau des Charmes

Vinsmagning på Chateau des Charmes

Gitte Nielsen, rejsekonsulent fra Holbæk, anbefaler: Min personlige bedste oplevelse var rundvisning med vinsmagning på Chateau des Charme (ikke langt fra Niagara Falls), måske fordi jeg er interesseret i vin. Vores guide var Bob, en ældre pensioneret finansmand fra Toronto. Han arbejder og hjælper nu til på gården. Han kom med en masse dejlig historie, oplysninger om deres vin, hvordan vi skulle smage på den og hvad vi ellers skulle lægge mærke til.

Vi prøvesmagte en masse dejlig vin, hvor de fleste af os fuldstændig faldt for deres Icewine. Selvfølgelig var der også en butik, hvor vinen kunne købes og heldigvis for det! Vi handlede ”Gudevin” og Icewine, og er helt sikkert blevet en del klogere på vin. Vinen kan desværre ikke købes uden for Canada.
Læs mere om Charteau des Charmes
De imponerende Niagara Falls

Kør via de små veje og få en uventet oplevelse

Alan Kraft, webkoordinator i Lyngby anbefaler: Når du kører fra sted til sted, så prøv at sætte GPSén til at finde ruten via de mindre veje. På den måde får du set meget mere af området og finder måske en seværdighed, du ellers aldrig ville have stødt på. Landskabet og de små landsbyer er i sig selv meget mere interessant end de lange Highways. Melder sulten sig, så undgå de store fastfood kæder, og prøv de mindre lokale spisesteder, der ligger med jævne mellemrum langs vejene. Det er ikke sikkert at manden er så meget bedre, men der møder du vitterlig de lokale og får et stort varmt og ægte smil af servitricerne.

Selvfølgelig var Niagara Falls også et af højdepunkterne for mig. For at få en fornemmelse af de enorme kræfter, så bør du tage med Maid of the Mist  - et skib, der sejler helt tæt på vandfaldet. Et imponerende syn. Jeg bliver også lige nødt til at nævne helikopterturen over Niagara Falls. Et sus i maven og en kæmpe oplevelse, du bør unde dig selv.
Brug 10 min. på udlejningsbilen inden du kører

Brug 10 min. på udlejningsbilen inden du kører

Joan D. Juelshøj, rejsekonsulent fra Rønne, anbefaler: Brug 10 minutter på parkeringspladsen når du henter din udlejningsbil i Toronto. Kig efter buler og få det noteret hos personalet, så du ikke hæfter for buler du ikke har lavet, når du afleverer bilen. Brug også lidt tid på at få indstillet sæde, rat og spejle korrekt. Få styr på hvordan du tænder lyset, blænder op og ned, hvor du styrer vinduesviskerne og blæseren hvis ruderne dugger, og alt det andet du kan komme ud for i løbet af turen. Det er lidt sent at skulle finde ud af disse ting, når du kører ude på high-way’en. Efter 10 min. kan du starte bilen og lade eventyret begynde. God tur.
Niagara Falls set fra helikopteren

Sprøg efter en bilmodel der passer til dit behov

Vibeke Hansen, rejsekonsulent fra Viborg, anbefaler: Når du afhenter din udlejningsbil, så husk det er altid tilladt, at spørge om der er en anden bilmodel i samme klasse, som passer bedre til dit behov. Husk GPS – det sparer masser af tid! Husk at booke en bil, der er stor nok til bagagen – det skaber ro og komfort. Husk at have ekstra bagageplads i din kuffert til hjemrejsen, da der kan handles billigt i Canada i diverse Outlets, hvor mærketøj kan købes til rigtig gode priser. Men husk også de danske toldregle. Giv dig selv en ekstra oplevelse – prøv en helikopter tur over Niagara Falls.
The Blue Lagoon er et besøg værd, på vej hjem fra Canada med Icelandair

The Blue Lagoon er et besøg værd, på vej hjem fra Canada med Icelandair

Mette Sørensen, rejsekonsulent fra FDM travel i Århus,anbefaler: Hvis du flyver til USA/Canada med Icelandair og har god tid inden du skal videre med fly, er ”The Blue Lagoon” helt klart et besøg værd. Du skal dog minimum have ca. 4-5 timer inden næste afgang. Eller tilpas evt. flytiderne, så der bliver tid til et besøg.
Sightseeing tur i Toronto evt. med ”Toronto Tours” kan jeg varmt anbefale. Der får du hurtigt et overblik over byen, og du har mulighed for at fotografere undervejs. Efter turen kan du så udforske de enkelte områder/seværdigheder, som du syntes var interessante.
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usakatalog/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.