Turprogram i kort udgave

Rejsen inkluderer

 • 14 hotelovernatninger i valgte kategori
 • 3 x morgenmad, 1 x frokost og 2 x middagsmad
 • Guidet byrundtur til fods i Québec City
 • Lokale skatter

Bemærk - inkludere ikke

 • Flybilletter
 • Billeje

Du kan få en detaljeret rejse-beskrivelse på tryk med i købet.

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Best of the East

15 dages kør selv rundrejse

Toronto, Niagara Falls, Algonquin, Montréal og alt det imellem. Her får I vitterlig det bedste af det østlige Canada. Enestående natur, farverige storbyer med høj puls, afslapning og muligheder for masser af aktiviteter som fx hiking og kanosejlads.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rundrejse, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.
Fra 1.845 CAD

pr. person i dobbeltværelse i 14 nætter inkl. lokale skatter.

Rundrejsen dag for dag

Dag 1-2
Dag 1-2

Toronto

CNN Tower i Toronto
Toronto er den største by i Canada og den fjerdestørste i Nordamerika. Og så er den et etnisk kludetæppe af over hundrede forskellige nationaliteter samlet inden for bygrænsen. Med andre ord en vital storby, der vibrerer af energi og som alligevel er en velbevaret hemmelighed for de fleste europæere. En af de seværdigheder, I bare ikke må gå glip af, er CN Tower, Nordamerikas højeste fritstående bygningsværk med roterende restaurant og en af verdens højeste udsigtsplatforme i 447 meters højde, udstyret med glasbund - hvis I tør at se ned! Nede på jorden igen har Toronto en række af Canadas absolut bedste museer og byen vrimler med spændende kvarterer og shopping muligheder - både blandt velkendte brands og butikker med lokale varer på hylderne.

Dag 3
Dag 3

Toronto – Niagara Falls (130 km)

Niagara Falls
Nu går det sydpå langs bredden af Lake Ontario til et brag af en seværdighed, Niagara Falls, hvor vandmasserne konstant vælter ud over de to legendariske vandfald Horse-shoe Falls og American Falls. Men I skal ikke kun se vandet fosse ud over kanten - I skal helt tæt på de frådende vandmasser og for alvor fornemme elementernes rasen iført røde regnfrakker om bord på turbåden Hornblower.

Efter nærkontakten med Niagara Falls kan I gå en tur op igennem hovedgaden ved Niagara Falls og se, hvordan cana¬dierne også kan tivolisere et område med bizarre turistattraktioner og andet gøgl. Området omkring Niagara Falls er i øvrigt et fremragende vinområde med flere vingårde, bl.a. ned mod den historiske by Niagara on the Lake, hvor I også kan se over til USA på den modsatte side af Niagara-floden.
Dag 4
Dag 4

Niagara Falls – Algonquin Park (375 km)

Algonquin Park
I kan lige nå en morgentur ned forbi Niagara Falls, inden I igen sætter kursen nordpå. I kører retur op langs bredden af Lake Ontario og Toronto og nordpå gennem et dejligt område med masser af søer. Dagens etape er forholdsvis lang, så tag et par stop undervejs - fx ved den første europæiske bosættelse i Ontario-provinsen, Sainte-Marie among the Hurons, hvor en gruppe franske jesuitter slog sig ned i 1600-tallet og byggede en missionsstation på stedet. Stedet er nu et levende friluftsmuseum.

En anden mulighed er Muskoka Lake-området, der byder på intet mindre end 1.600 søer og en række imponerende klippefremspring. Dagens mål er Algonquin Park, en meget stor og smuk nationalpark i Ontario.Dag 5
Dag 5

Algonquin Park

Algonquin Park
I dag kan I tage den med ro, for hele dagen er afsat til at nyde naturen i Algonquin Park. Det kan enten være med en række udendørs aktiviteter som hiking eller kanosejlads, og I har mulighed for gratis at låne kanoer, når I overnatter på parkens lodge. I kan også vælge blot at tage en kortere gåtur gennem området på en af de mange afmærkede vandrestier. Overvej også at lægge vejen forbi Algonquin Logging Museum og det nærliggende besøgscenter, der fortæller om parkens natur, geografi og dyreliv.
Dag 6
Dag 6

Algonquin Park – Ottawa (422 km)

Ottawa
Vi anbefaler, at I står tidligt op, så I har tid til at nyde dagens flotte etape, der lægger op til en masse stop undervejs for at nyde den smukke natur og de flotte udsigter i det nordøstlige Ontario. I følger den smukke og snoede Highway 60 gennem det bjergrige terræn det meste af vejen til Ottawa, Canadas hovedstad, som I skal opholde jer i de næste to dage.
Dag 7
Dag 7

Ottawa

Ottawa ved aftenstid
I vågner op i den canadiske hovedstad, der er noget mindre end sine storbykolleger, Toronto, Montréal og Québec City. Ottawas historie som hovedstad er ret kort – den blev først udråbt i 1857 – og da byen nærmest er bygget som hovedstad, kan den godt føles lidt pæn og poleret. Til gengæld har byen en række spændende bygninger og institutioner, ikke mindst det canadiske parlament. Tårnet på parlamentet rager op over alle andre bygninger i Ottawa.

Ligesom i Washington har canadierne også samlet en række af Canadas store museer og monumenter i hovedstaden, så her er der rigeligt at gå i gang med. Canadian Museum of Civilization er et must – både p.g.a. udstillingen, der fortæller om civilisationens udvikling i Canada de sidste 1.000 år – men også museets helt specielle arkitektur gør museet til et must. Ottawa har naturligvis også en stor andel af restauranter, barer og masser af muligheder for shopping i downtown.
Dag 8
Dag 8

Ottawa – Mont Tremblant (153 km)

I kan nå lidt ekstra shopping i Ottawa i dag, inden I forlader den canadiske hovedstad og kører over Ottawa-floden og ind i Québec-provinsen mod nordøst til Laurentian Mountains. Her skal I op til Mont Tremblant, et meget populært feriested i 960 meters højde, hvor der er rig mulighed for at dyrke skisport om vinteren, mens I kan nyde det rige dyreliv om sommeren. Overvej et besøg i Omega Park ved Montebello – en slags safaripark, hvor I kører gennem parken i jeres bil og oplever det lokale dyreliv på tæt hold. I kan også overveje at tage på en bjørnetur i Kenauk-reservatet.
Dag 9
Dag 9

Mont Tremblant – Québec City (368 km)

Dagens tur bringer jer ud på en længere, men meget smuk ekspedition med masser af scenisk valuta for pengene. I skal sigte efter Québec City, men inden I når dertil, skal I følge St. Lawrence-floden, der byder på masser af smukke udsigter. Tag et stop i den historiske by Trois-Rivières, hvor I kan fornemme noget af den franske indflydelse. Byen er grundlagt i 1634, men desværre blev en stor del af den gamle bykerne udraderet under en storbrand i 1908.
Dag 10
Dag 10

Québec City

Québec City
Nu er det tid til at støve de franske gloser af, for nu er I landet midt i den fransktalende højborg i Canada, Québec City. Her kan I opleve de gamle huse fra 1700- og 1800-tallet med tydelige aftryk af europæisk og fransk kultur – bl.a. noget så fransk som brostensbelagte gader og den eneste befæstede bymur i Nordamerika nord for Mexico.

Naturligvis har Québec City også rigelige mængder af cafeer, parker, monumenter og diverse butikker med kunsthåndværk. I har mulighed for at opleve Québec City på en guidet byrundtur på engelsk til fods, der tager jer med gennem de historiske bydele af Québec.
Dag 11
Dag 11

Québec City – Montréal (252 km)

Fra en fransk højborg til den næste. I dag kører I retur fra Québec ned mod Montréal på den sydlige side af St. Lawrence-floden. I kan vælge enten at tage motorvej nr. 20 eller alternativt tage den smukke tur direkte langs bredden af floden, Highway 132. Uanset hvilken rute I vælger, er sproget fransk hos de lokale, der dog godt vil slå over i engelsk til ære for turisterne. Dagens tur slutter i millionbyen Montréal.
Dag 12
Dag 12

Montréal

Montréal
Mens Toronto er meget engelsk, Ottawa er meget pæn og Québec City repræsenterer historien og de franske forbindelser, er der fuld knald på Montréal, der tager det bedste fra alle tre byer og laver sit helt eget remix af den cocktail. Og det er ikke kedeligt. Montréal er et brag af en storby, der i den grad fyrer livsglæden af i moderne omgivelser, og hvor der tales næsten lige så meget fransk som engelsk – selvom det franske trods alt stadig er det foretrukne.

Montréal er en moderne storby med skyskraberskyline og et nærmest katakombelignende netværk af tunneller under byen, så man slipper for at bevæge sig op i kulden om vinteren. Montréal er Canadas svar på San Francisco, en meget frisindet og liberal by, hvor indbyggerne jævnligt ligger i top, når man undersøger begrebet livskvalitet i de nordamerikanske storbyer. Montréal vrimler med cafeer, barer, natklubber og gode restauranter, så læn jer tilbage og nyd det søde liv i Montréal.
Dag 13
Dag 13

Montréal – Kingston (288 km)

Nu forlader I så den fransktalende del af Canada igen og kører ned langs St. Lawrence-floden, hvor I på den modsatte side af floden har udsigt til den nordlige del af New York State i USA. Ved byen Morrisburg kan I besøge Upper Canada Village, en rekonstruktion af en typisk canadisk by fra 1860’erne. Efter besøget i Upper Canada Village er der mulighed for at tage en timelang sejltur i området omkring 1000 Islands lige på grænsen til USA. I overnatter i Kingston.
Dag 14
Dag 14

Kingston – Toronto (265 km)

Den sidste køredag på rundrejsen bringer jer retur til Toronto, men inden I forlader Kingston, bør I besøge Fort Henry National Historic Site, der er et levende militært museum i Kingston. Fortet blev bygget i 1832-34 for at afværge en mulig amerikansk invasion, der dog aldrig kom. Og så går det ellers retur til Toronto ad motorvej 401, men I kan også vælge det mere sceniske alternativ, kystvejen langs Lake Ontario fra Kingston, der dels består af Highway 33 og Highway 2.
Dag 15
Dag 15

Toronto

Toronto
Rundrejsen slutter i Toronto, hvor I flyver hjem fra Lester B. Pearson International Airport, medmindre I har valgt at rejse videre til andre oplevelser.
Vidste du, at
adskillige vovehalse har gennem tiderne prøvet kræfter med vandmasserne i Niagara Falls. Den mest berømte er lærerinden Annie Taylor, der i 1901 kastede sig ud i de frådende vandmasser i en trætønde ved Horseshoe Falls – og overlevede turen ned gennem vandfaldet. Siden er mange andre fulgt efter. Statistikken siger, at godt halvdelen af vovehalsene ikke overlever, mens den anden halvdel slipper fra deres stunt med livet i behold. Det er i sagens natur forbudt at prøve kræfter med vandmasserne i Niagara Falls, men gør man det alligevel – og overlever – står det canadiske politi klar med en bøde på 2.300 canadiske dollars og et livslangt indrejseforbud i Canada!

Start nu! Det er let at bestille Best of the East


15 dages kør selv rundrejse
Fra 1.845 CAD

Prisen er pr. person i dobbeltværelse i 14 nætter inkl. lokale skatter.

Rejseperiode:
9. maj - 10. oktober 2017.

Moderate, fra 1.845 CAD
pr. person i dobbeltværelse

Superior, fra 2.308 CAD
pr. person i dobbeltværelse

Barn under 11 år, fra 298 CAD
i følge med 2 voksne og uden ekstra opredning

Mulighed for tilkøb af udflugtspakker:
 • CN Tower
 • Niagara Falls Adventure Pass
 • Entre til Canadian Museum of History
 • Entre til Upper Canada Village
 • Cruise of 1000 Islands.
Pris pr. person fra:
Voksen: 186 CAD
Barn: 125 CAD

Startdag:
Daglig

Varighed:
15 dage/14 nætter

Længde:
2.253 km

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/england/london/imperial-hotel.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.