Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Billeje i Canada

Velkommen til verdens næststørste land - de enorme afstande i Canada gør det ofte til en nødvendighed med billeje. Se hvordan naturen maler med de mest farverige pensler, når du kører gennem Quebecs blide bakker en krystalklar efterårsdag. Mærk sommerfuglene i maven, når de sagnomspundne Canadian Rockies dukker op som en massiv væg i horisonten undervejs på Trans-Canada Highway. Og oplev hvordan vejrbidte Novia Scotia lokker med skotske aner og fantastiske kyststrækninger. I en lejebil får du det hele med.

Læs mere om billeje i Canada          Lej motorcykel i Canada          Lej motorhome i Canada

Billig billeje i Canada med tryghed

Lej en bil hos FDM travel - der er tænkt på det hele

Når I vælger udlejningsbil med FDM travel, er der tænkt på det hele – også det med småt. Vores billeje inkluderer forsikring mod biltyveri og skade på bil, og med mindst mulig selvrisiko undgår I store, ubehagelige overraskelser i forhold til eventuelle skader. Når I afhenter bilen, er det blot at vælge, om I vil betale for en tankfuld benzin, eller om I vil returnere bilen med fuld tank – og så er I ”on the road”.

Find billeje til din Canada rejse

Intro til bilferie i Canada
Hvilken bil passer til din ferie?
Vi tilbyder op til 3 specialpriser
Benzinøkonomi
Billeje og afhentning
GPS

Intro til bilferie i Canada

Canada byder på både motorveje og landeveje, der er skabt til en rigtig kør-selv ferie. Men inden du kan dreje tændingsnøglen, skal du beslutte dig for, hvilken type udlejningsbil du vil køre rundt i Canada.

På jeres ferie i Canada har I chancen for at få lov til at prøve kræfter med nogle af de drømmebiler, I måske altid har drømt om i al hemmelighed. Nu er chancen der for at gøre jeres drøm til virkelighed takket være FDM travels samarbejdspartnere, der har alt, hvad hjertet kan forestille sig af udlejningsbiler og -typer.
Til toppen
Hvilken bil passer til din ferie?

Hvilken bil passer til din ferie?

Langt de fleste turister i Canada vælger at cruise rundt på de canadiske landeveje i en stor personbil med god plads og masser af komfort. Lad være med at spare på pladsen, for det koster ikke ret meget ekstra at gå en klasse op. Afstandene er meget store i Canada, og du vil sætte pris på den ekstra plads, når du først er ude at køre. Køreture på mange hundrede kilometer på en enkelt dag er ikke usædvanligt.

Drømmen om at køre i en åben bil har mange. Nogle cabrioleter har kun plads til 2 personer og deres bagage, mens andre er behagelige nok til 3, hvis de begrænser bagagen. Glem alt om store kufferter. Pak i bløde rejsetasker.

Er I en familie på fx 4 personer, så vælg en god stor amerikansk bil med et stort bagagerum. Igen er det vigtigt med god plads i bilen. Storfamilier må op i minibusklassen, men overvej også at leje 2 biler, da I så kan splitte selskabet op i 2 grupper med hver sin destination undervejs.

Firehjulstrækkere er også populære biler, men det er få steder, der virkelig er behov for firhjulstræk, og I skal være opmærksomme på, at de generelt er mere benzintørstige, end standardbilerne. 

Valget af bilmodel skal naturligvis afspejle, hvor I har tænkt jer at køre hen i Canada. Skal I op og klatre på de små bjergveje i Rocky Mountains, bør I nok overveje en firehjulstrækker, der vil have perfekte køreegenskaber på de stejle bjergveje. Men en god, solid udlejningsbil uden firehjulstræk kan også sagtens være med på de fleste veje oppe i højderne.
l toppen

Benzinøkonomi

Mens priserne på billeje i Canada er meget rimelige, er prisen på benzin steget i de seneste år. Selvom priserne endnu ikke har nået europæiske niveau, så udgør benzin i dag en vigtig post på feriebudgettet, som du skal tage med i din planlægning, når du vælger bil. Dieselbiler er stadig en sjældenhed i Canada – især blandt udlejningsbiler.
Til toppen

Billeje og afhentning

Du bør altid bestille din udlejningsbil hjemmefra, da det giver dig den bedste pris og det største udvalg. Samtidig er de fleste formalia på plads hjemmefra. 

Typisk afhenter du din bil i lufthavnen, umiddelbart efter ankomsten til Canada. Lejer du bil hos Avis i Canada via FDM travel er du sikret en billeje, der inkluderer forsikring mod biltyveri og skade på bil, hvor selvrisikoen er mindst mulig (300-500 CAD afhængig af bilens størrelse).

Det kan i nogle tilfælde være en fordel for dig at afhente bilen på en destination og aflevere den på en anden. Afhenter du fx bilen i Calgary og afleverer den i Vancouver. Det kaldes envejsleje, og det er muligt mellem en del (ikke alle) destinationer i Canada. Som udgangspunkt kommer der et tillæg på lejen, når bilen afleveres et andet sted. Tillæg for envejsleje vil blive oplyst ved bestilling af bil.  

Sikkerhed på turen
Avis har mere end 1.600 udlejningsstationer over hele Nordamerika, og derfor er der aldrig langt til hjælpen, hvis I fx pludselig får en fejlindikation på bilen. I så fald kontakter I bare det nærmeste Avis-kontor, der så vil hjælpe jer.
Til toppen

GPS - Godt på vej med Avis Where2

Avis Where2 er det beskrivende navn for en uundværlig bærbar GPS udviklet af Garmin. Ud over at Avis Where2 hjælper jer med at finde vej til jeres hotel og guider jer sikkert og præcist gennem Canada, så indeholder GPS’en også en lang række andre informationer om restauranter, hoteller og seværdigheder, som I møder undervejs. Med Avis Where2 kan I opleve den ultimative frihed i hvilken som helst biltype, I måtte ønske at leje.

I kan også vælge at medbringe jeres egen GPS hjemmefra. I skal så bare huske at have den opdateret med de relevante kort over Canada og eventuelt USA, hvis I også skal syd for grænsen.
Til toppen
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/efteraarsferie/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.