Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Canada

Læs mere om rejser til Canada

Vancouver
Rejsetips indsendt af:
John
Glostrup
1. sept. 2008

Billig overnatning i Canada

Spar penge på overnatning i Canada - og få luksus med i prisen. I storbyerne findes der mange hjemmesider med gode priser på overnatning for hele familien...

Billig overnatning i Canada

Kommer du ud i nationalparkerne kan en overnatning løbe op i anseelige summer. Men fortvivl ikke, for de fleste nationalparker eller områdets turistinformationer har links og anbefalinger af private bed and breakfast, som ud over en pragtfuld morgenmad ofte byder på virkelig lukseriøs overnatning til halvdelen af et motel.

Skal du til Vancouver Island så er det et must at besøge Buchart garden - lige ved siden af finder du f.eks. en fantastisk bed and breakfast, Benvenuto Bed and Breakfast til 125 CAD (ca. 600kr) for 4 personer med morgenmad midt i højsæsonen. Vi boede i lige så gode B&B i Tofino og Jasper National Park.

Overnatninger
Bed & Breakfast

Kommentarer til rejsetips om Canada

Mobilhome et must med børn

26/03 2009 Annamarie Volsgaard
Calgary, "hovedstaden" i Alberta, den rigtige er jo Edmonton, er en fantastisk børnevenlig by, canadierne er meget børnevenlig, i forretningerne har de tid til at vente på at børnene bliver færdige med deres indkøb, ingen sure miner, nej , der var smil og venlig ord. Vi, min mand og jeg besluttede, at fejre vores 60 års fødseldage i canada, med børn og børnebørn. Vi lejede 2 store 30 fods autocampere, den helt rigtige måde, at køre rundt i Canada med børn. Vi sov på naturcampingpladser, hvor børnene kunne løbe rundt på pladen og lege, flere af pladserne var ved en sø, eller flod, hvor vores svigersøn fiskede, (der var ingen fangst) Vi fik set alle de store oplevelser, som ferie gæster må se. Gik en lang tur i Dinosauer Provienciel Park, hvor udgravninger af Dinosauere stadig væk finder sted, et hit med børn, senere Tyrrell Museeum, med alle de udgravede Dinosauere. Buffalo Jump Head Smashed in, var også fantastisk, flot udsigt, flot museeum med god historie om Indianernes jagt metoder. Den gamle kulmine i Westen Monarch var en historie, om trange tider tilbage i tiden. Elk Island, hvor bison okserne kommer tæt på, må man bare overnatte i, ja - og så bare snakke løs med de andre gæster på pladserne, så får man mange oplysninger og tips. vi camperede ved siden af Gerry & Joann, de arbejdede begge i olieindustrien, han kørte en flot "Gold Wings" motorcykel, alle drengene fik en tur, lige fra den lille på 4 år til morfar på 60. Vi piger blev mere standsmæssig kørende, da Joann kørte i en rød Ferrari, hun havde tidligere været racekører. Hun kørte os en tur, så vi var ved at tabe vejret, så hurtig var den i optrækket. Bageftertog de med ud og viste os "Hoodooerne" en sandstens formation lavet af vind og vejr, i løbet af millioner af år, men nogle vandaler, havde for et par år siden spændt en kæde rundt om dem og rev på et øjeblik de fantastiske "paddehatte" i stykker, de er opført på Unesco liste over bevaringsværdige naturfænomener. Et fodret dyr er et dødt dyr, står der i reservaterne, men de små præriehunde, er søde og meget frække på campingpladserne, de vil gerne håndfodres, hvad børnene så gjorde. Det var min mands og min anden tur til det fantastiske land, og forhåbentlig kan vi spare op til en tredie tur, hvor ønsket er at starte i Vancouver og så ellers op gennem BC. :-)

Hvilke B&B i Tofino og Jasper

19/01 2009 Maria Poulsen
Hej!Kan du huske hvilke B&B i boede på i Tofino og Jasper? Vi skal begge steder og sidder lige nu og planlægger rute - og søger billige overnatninger. Tak for hjælpen :)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Canada

Hoteller i Canada
Rejser i Canada
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/flybilletter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.