Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Bliv klar til din Canada-rejse

Du er allerede begyndt at drømme dig væk til Canada. Men har du nu styr på alle de praktiske ting? Vi sørger for at gøre dine forberedelser så enkle og overskuelige som muligt. Læs videre nedenfor, og bliv klædt ordentligt på til dit kommende Canada-eventyr.

Sådan bliver du Canada-klar

Pas- og visumregler for Canada-indrejse
Rejsen står for døren. Men hvordan var det lige med indrejse til Canada? Det er heldigvis nemt. Du skal faktisk blot medbringe dit pas. Det er således mindre omstændigt i forhold til indrejse i USA. Vær opmærksom på, at der for mindreårige børn gælder særlige regler. Læs de opdaterede indrejse-krav på udenrigsministeriets hjemmeside.
 
 
Nyttige Canada-tips
Hvordan er det lige med den canadiske dollar – svarer værdien til den amerikanske? Hvilket prisniveau kan jeg forvente? Skal jeg pakke en tyk sweater, selvom det er sommer? Og hvad gør jeg egentlig med rejseforsikring? Spørgsmålene kan være mange, få svar på dem her.
 
 
Kort- og rejsebøger til Canada
Canada er et stort land. Faktisk verdens næststørste. Ønsker du det forkromede overblik? Så giv dig selv de bedste kort på hånden med de populære guidebøger fra Politiken og Lonely Planet. Læs mere om guidebøgerne her.
 
 
Sådan er køreforholdene i Canada
I Canada er der god plads. Faktisk så god, at du kan boltre dig på et omfattende vejnet, som strækker sig mere end 6.000 kilometer fra østkysten til vestkysten. Der er dog særlige forholdsregler, du bør være opmærksom på. Læs mere om kørsel i Canada her.
 
Drømmen om at køre bil er på plads. Men mangler selve bilen? Lej din bil til Canada-ferien her – det er meget billigt at leje bil i Canada.
 
 
Alt du behøver at vide til kør-selv-ferien
Skal du ud på det helt store kør-selv-eventyr? Vi har samlet alt du behøver at vide. Få tips om brændstoføkonomi, bilvalg, bjergkørsel og meget mere.
 
 
Find alt til ferien i FDM Netbutik
Er du på udkig efter en ny kuffert? Leder du efter en GPS i bedste kvalitet? Bliv ferieklar i FDMs netbutik. Her finder du et stort udvalg af tasker og kufferter, bykort og vejkort, solbriller, diverse rejsetilbehør og meget mere. Se det spændende udvalg her.

 
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/canada/calgary/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.