Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Kør-selv rundrejser i
British Columbia

Rundrejse med dansk rejseleder

Rejser til British Columbia

Højlandet ud til Stillehavet

British Columbias imponerende natur
I British Columbia møder du cowboys til hest og ser dem drive kvægflokke sammen på højsletten. Du udforsker de store skove med en indiansk guide og oplever naturen fra en ny vinkel. Du kan også vandre og klatre i bjerge, ro i kano eller rafte på vilde floder. De vilde dyr møder du i deres rette element, overalt hvor du færdes.

Vancouver og Vancouver Island
Er du til skisport må du besøge Whistler, hvor en del af vinter-olympiaden 2010 finder sted. Et besøg i Vancouver, der hører til blandt verdens smukkeste storbyer, er et must, når du rejser til British Columbia. Byens store Chinatown er eksotisk, men resten af millionbyen har også en meget international atmosfære. Vancouver Island rummer stor natur, indiansk kultur og britisk særpræg i provinshovedstaden Victoria.

Rocky Mountains
I Rocky Mountains i den østlige del af Bristish Columbia venter de ultimative naturoplevelser i nationalparkerne Banff, Jasper, Kootenay og Yoho.

Få det meste ud af British Columbia med en lejebil. Læs mere om billeje i British Columbia.

Værd at opleve i det vestlige Canada
 
Klik på British Columbia kortet:
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.