Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om British Columbia

Læs mere om rejser til British Columbia

Fantastiske British Columbia med strejf af Alberta
Rejsetips indsendt af:
Hans Egeskjold
Svendborg
25. okt. 2011

Fantastiske British Columbia med strejf af Alberta

Flyv til Calgary via London fra København. Hjemmefra har din/jeres rejseagent (FDM) sørget for, at en lejebil står klar i Calgarys lufthavn. Mere træt efter flyrejsen, er du/I ikke, end at du/I straks bemægtiger jer den næsten altid helt nye bil og sætter kursen nordpå mod Red Deer.
Her slår du/I et slag vestpå mod Rocky Mountain House, hvor der hjemmefra er booket din/jeres første overnatning i Canada. Rocky Mountain House, er en rigtig Western by, charmerende, let at overskue, og når du/I vågner friske og eventyrklare, ligger de fascinerende Rocky Mountain´s bjerge, ikke langt væk.

Vel ude af Rocky Mountain House og stadig i stik vestlig retning, er en åbning i landskabet og her holde du/I en pause og hvis vejret er godt, ser I de første glimt af Rocky Mountains sne-klædte bjergtoppe. Dette lille scenarie er egentlig fascinationen af Canada i en "nøddeskal", for du/I er nu kun en halv dags kørsel fra en af verdens smukkeste nationalparker.

Jasper og Banff national park, hvor du/I kører ind, så at sige midt i parken. Fra indkørselstedet drejer du/I til højre og sætter kursen op mod Jasper. Undervejs i parken, der har gode overnatningsmuligheder, passerer du/I så utrolige bjergscenerier, at nærmere beskrivelse, ikke er mulig.

I parkens sydlige ende besøger du/I Lake Louise, en af Canadas mest fotograferede søer. Mættet af indtryk går turen nu vestpå mod Golden igennem Yoho nationalpark. Golden er en dejlig bjerg-by med gode overnatningsmuligheder.

Videre mod Revelstoke gennem Rogers Pass og Glacier nationalpark til du/I rammer Revelstoke, der er en lidt større by, også med mange udmærkede overnatningsmuligheder. Herfra er valget frit. Jeg ville sætte kursen mod Kamloops over Salmon Arm.

I Kamloops ville jeg tage bestik af situationen for du/I har allerede set meget af Canadas smukkeste natur, men, du/I kunne sætte kursen op mod Clearwater og efter overnatning her køre videre til Valemount.

Herfra er der ikke langt til Téte Jaune Cache, hvor du/I igen kan sætte kursen i retning af Jasper-Banff nationalparken og finde midten af parken, det samme sted, du/I kørte ind fra Calgary.

Samlet set, er dette forslag, nok verdens smukkeste køretur.

Go´ fornøjelse.
Hans Egeskjold

Seværdigheder
Road trips

Kommentarer til rejsetippet om British Columbia

Fantastisk godt forslag.

23/11 2011 B.D.L Christensen
Virkelig godt forslag på en nem og overskuelig tur, hvor der er stor mulighed for at se bjørne, ofte så tæt på bilen, at sideruden absolut ikke skal rulles ned. Elk og Whitetail deer, er der også mange af undervejs. B.D.Christensen
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til British Columbia

Hoteller i British Columbia
Rejser til British Columbia
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/bangkok/somerset-park-suanplu-bangkok.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.