Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om British Columbia

Læs mere om rejser til British Columbia

Rejsetips af samme forfatter

 • Dagstur til Capri

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 6 personer)
  26.11.13: Vibeke Hansen
  Har man ikke planlagt at tage et på overnatninger på Capri, mens man er på Amalfikysten, så kan det det anbefales at tage på en dagstur dertil.
  Se hele rejsetippet
 • Miami.....South Beach...Hvor spiser vi i aften?

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 7 personer)
  29.10.13: Vibeke Hansen
  Miami South er uden tvivl området, hvor man bor, når man er i Miami - det er her tingene sker!
  Det er her det hyggeligt, at gå sig en tur om aftnen og spise udenfor på en af de mange restauranter og nyde det gode vejr!

  Lincoln Road i South Beach er fyldt med restauranter og cafeer...og som altid er det svært for nogle af os, at vælge :-)

  Indrømmer gerne, at jeg ikke er jordens største fiske spiser, så da flertallet valgte, at vi skulle på Sushi Samba, var man måske en smule skeptisk :-)

  Godt livet er fyldt med positive overraskelser - Sushi Samba blev den mest positive "mad-udfordring" og overraskelse jeg længe har haft!

  Vi fik personalet til, at servere en blanding af alt det bedste, som vi kunne dele - smagsløgene fik virkelig en god madoplevelse...og der blev serveret meget mere end bare sushi.
  Se hele rejsetippet
 • CocoCay Bahamas

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 6 personer)
  13.09.13: Vibeke Hansen
  Er du lige så heldig som jeg, at komme på et krydstogt med enten Celebrity Cruises eller Royal Caribbean Cruise Lines til Bahamas, så kommer du sikkerhed til, at stifte bekendtskab med deres egen private Ø - CocoCay.
  Se hele rejsetippet
Wrangler...??? På hesteryg i Canada
FDM travel rejsespecialist
Vibeke Hansen Telefon: 70 28 13 53

Wrangler...??? På hesteryg i Canada

Wrangler - min første tanke var cowboybukser....men hvorfor ville den søde pige i receptionen sælge mig cowoboybukser?
Dem jeg havde på var jo sprit nye og nu stod vi jo pænt og spurgte til deres tur på hesteryg ud i Canadas skønne natur..???

Jeg gentog forsigtigt: "Wrangler" og heldigvis fangende hun straks, at jeg var et stort spørgsmålstegn og svarede sødt tilbage " Wrangler a professional cowboy"
Nåå ja...selvfølgelig en professionel cowboy! :-) Og selvfølgelig almen viden for alle..undtagen lige her...men vi fik os da et godt grin..
:-)

Det lød nu både ret sejt og betryggende, at skulle på tur med en professionel Cowboy. Vi aftalte at tage på tur næste dag med hotellets helt egen Wrangler - Joe.

Da vi mødte op næste dag havde Joe valgt, at jeg skulle have førnøjelsen af at ride på Elvis.
Min hest Elvis havde, som de andre heste rigtig rodeo/amerikaner saddel på og vi fik god instruktion i, hvordan man ridder med én hånd, ligesom på filmene og som vores egen professionelle cowboy.

Det skal lige siges, at jeg ikke har siddet på en hest siden jeg var barn og aldrig har været nogen hestepige.

Så var det tid til afgang! Joe tog os på tur i ved den omkring liggende sø og skov.

Det var helt fantastisk, at sidde højt til vejrs og blive nærmest båret gennem naturen uden at få trætte ben.. :-) Kun lidt trætte arme, da Elvis gerne ville have en bid grønt indimellem :-)

Joe fortalte os området...tog os til smukke udsigtspunkter og fortalte, at hvis vi havde tid og mod på mere, så kunne vi også komme på ture, hvor vi overnattede - havde vi dog bare haft mere tid! Canadas natur er simpelhen så smuk...og på hesteryg bliver den kun endnu bedre!

Indrømmer..jeg havde nok ikke troet, at jeg ville blive så begjesteret...turen foregik i et meget rolig tempo, hvilket var helt perfekt...men næste gang tør jeg godt give den lidt mere gas :-)

Turen gav virkelig blod på tanden..og næste gang jeg er i et naturskønt område, håber jeg, at der en Wrangler som kan tage mig på tur!


Den praktiske del:

Vi boede på Tyax Wilderness Resort (http://www.tyax.com) og de har deres egne udvalgte heste og egen professionelle Cowboy Joe.

Der var mulighed for mange forskellige ture - Vi valgte en god time på hesteryg til ca. CAD 60,-

Tyax er langt fra det eneste det sted, hvor arrangeres hesteture ud i Canadas fantastiske natur, så får du muligheden i det område, hvor du er på ferie, så spring i sadlen!:-)

God fornøjelse!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Vibeke Hansen s profilside

Læs mere om rejser til British Columbia

Hoteller i British Columbia
Rejser til British Columbia
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/barcelona/byen-der-har-det-hele-storbyferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.