Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Fly til Calgary

Du nemt bestille en billig flyrejse til Calgary i Alberta, Canada. Ring til FDM travels rejsespecialister på 70 11 60 11 eller bestil din flybillet til Calgary online i søgeboksen.

Værd at vide om flybilletter til Calgary

FDM travel samarbejder med alle vigtige luftfartsselskaber, der tilbyder flyrejser til Calgary i Canada. Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter til Calgary tilbyder vi også en lang række billige specialpriser på fly til Calgary. 

Book din flyrejse til Calgary online
Du kan hurtigt bestille din flybillet til Calgary i vores online fly booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af billige priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte finde en billig flyrejse til Calgary i Canada, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet flybillet i Canada, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores fly booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Kontakt FDM travel for en flybillet til Calgary
Kontakt altid FDM travel på tlf. 70 11 60 11 for en helt aktuel pris på en flybillet til Calgary, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flykampagner eller andre billige flybilletter til Calgary.

Vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flyrejser til Calgary, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Calgary til den bedst mulige pris.

Flybillet til Calgary i kombination med et rundrejsepas
Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i Canada, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigt at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med din oversøiske flybillet til Calgary.

Kombiner din flyrejse til Calgary med hotel og/eller billeje
Når du skal købe en flyrejse til Calgary, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Calgary er kombineret med fx hotel eller billeje, da FDM travel har billige specialpriser på flypakker.

Specialpriserne på fly til Calgary i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at din flybillet ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din billige flybillet til Calgary.

Om Calgary lufthavn

Calgary International Airport ligger cirka 15 km nord for byens centrum. Calgary lufthavn, der har eksisteret siden 1939, betegnes i daglig tale blot som YYC.

Til og fra Calgary International Airport

Når du lander i Calgary lufthavn er det nemt at komme ind til byen med taxa fra en af de to store taxaholdepladser i Calagary lufthavn.

En taxatur fra Calgary lufthavn til downtown Calgary koster typisk mellem $27-$30.

Læs mere på Calgary lufthavnshjemmeside
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usakatalog/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.