Turprogram i kort udgave

Turen inkluderer

  • Hotelovernatninger i 6 nætter
  • Lokale skatter
  • Historic Sites Pass, der giver adgang til Alexander Graham Bell, Canso Islands, Fortress of Louisbourg og Halifax Citadel.

Bemærk - ikke inkluderet

  • Flybilletter
  • Billeje

Du kan få en detaljeret rejse-beskrivelse på tryk med i købet.

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Celtic Trail

7 dages kør-selv-rundrejse

Tag på opdagelse i Nova Scotia i det østlige Canada på en rundrejse, der byder på masser af spændende nybyggerhistorie, fantastisk natur med smukke udsigter, friskfangede hummere og fisk krydret med et frisk klima.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rundrejse, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer
Fra 608 CAD

pr. person i dobbeltværelse i 6 nætter.

Celtic Trail

Dag 1
Dag 1

Halifax

Halifax
Efter afhentning af jeres lejebil og check in på hotellet er dagen til fri disposition til at udforske den maritime by Halifax, der har været beboet siden 1749. Halifax er i dag hovedstad i Nova Scotia og den største by i Canadas maritime provinser.
Dag 2
Dag 2

Halifax sightseeing

I har en hel dag til at gå på opdagelse i Halifax med dens spændende butikker, pubber og cafeer i Privateers Warehouse og Historic Properties,
en flot samling restaurerede pakhuse og bygninger fra starten af forrige århundrede. I kan også få en forrygende flot udsigt over byen fra Halifax Citadel National Historic Site og besøge York Redoubt National Historic Site, et 200 år gammelt forsvarsværk, som troner højt over havnen i Halifax.
Dag 3
Dag 3

Halifax – Cape Breton Island (356 km)

Cabot Trail
I dag forlader I Halifax og sætter kursen mod Cape Breton Island, et lille stykke Skotland i Nordamerika.
Dag 4
Dag 4

Cabot Trail (300 km)

Cabot Trail er opkaldt efter den opdagelsesrejsende John Cabot, som kom til Canada i 1497, og turen ad den storslåede Cabot Trail langs kysten af Cape Breton Island ud mod Gulf of St. Lawrence er en naturoplevelse
i særklasse. Ruten snor sig langs Cape Breton Highlands National Park mellem Cheticamp og Ingonisk – hvor den mest anbefalelsesværdige rute er Skyline Trail, kun ca. 15 minutters kørsel fra parkens indgang.

Undervejs har I mulighed for at besøge Celtic Music Interpretive Centre, Glenora Distillery, Acadian Cultural Center & Museum (Les Trois Pignons) eller St. Ann’s Gaelic College of Arts & Crafts.
Dag 5
Dag 5

Louisbourg sightseeing (220 km)

Louisebourg
Turen går videre nordover til Fortress of Louisbourg National Historic Site, et utroligt ”levende museum”, den største historiske rekonstruktion i Nordamerika og en imponerende gengivelse af en fransk garnisonsby fra 1700-tallet med fortolkere af historien i datidens tøj, der genopfører scener fra hverdagslivet fra den franske koloniperiode. Her er det desuden muligt at købe mad fra dengang i restauranten eller deltage i et historisk slag.

Hvis tiden tillader, bør I også besøge Alexander Graham Bell National Historic Site i byen Baddeck. Et museum udelukkende dedikeret til denne fantastiske mand, som tilbragte sine somre her langs bredden af Bras d’Or. I kan også vælge at besøge Highland Village Museum i Iona, som bestemt også er spændende.
Dag 6
Dag 6

Baddeck – Halifax (357 km)

Baddeck fyrtårn
I har hele dagen til rådighed til at køre tilbage til Halifax langs den naturskønne rute langs Bras d’Or Lakes, og ved Canso Causeway kommer I til hovedlandet på Nova Scotia. Og når I når Anitgonish, går resten af turen mod sydvest langs Marine Drive til Halifax.
Dag 7
Dag 7

Afrejse

Efter en overnatning i Halifax slutter rundrejsen og det er tid til hjemrejse, medmindre I forlænger opholdet her med et par dage eller tager videre på andre eventyr.

Ring nu! 70 11 60 11 og bestil Celtic Trail.


7 dages kør-selv-rundrejse
Fra 608 CAD

Prisen er pr. person i dobbeltværelse i 6 nætter.

Rejseperiode: 
1. maj - 21. oktober 2017.

Moderate, fra 608 CAD
pr. person i dobbeltværelse

+ barn: Overnatning for 1 barn under 11 år uden ekstra opredning er inkluderet.
 
Startdag:
Daglig

Varighed: 
7 dage/6 nætter

Længde:
1.233 km

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.