Turprogram i kort udgave

Prisen inkluderer

 • Togrejse i.h.t. rejseplan fra Toronto til Jasper
 • Bustransport mellem Jasper og Vancouver
 • 3 overnatninger i toget
 • 4 hotelovernatninger
 • Sightseeing i Banff
 • Sulphur Mountain gondola ride
 • Heldags sightseeing mellem Jasper og Banff
 • Ice Explorer-tur på Athabasca-gletsjeren
 • Glacier Skywalk
 • 4 x morgenmad
 • 4 x frokost
 • 2 x aftensmad
   
Prisen inkluderer ikke
 • Flybilletter

Du kan få en detaljeret rejse-beskrivelse på tryk med i købet.

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Continental Delights

8 dages togtur tværs over Canada

Oplev den berømte togrejse fra Toronto i øst over prærien til Canadian Rockies i vest. Om dagen slapper I af og nyder det varierede landskab, I passerer samt komforten om bord på toget. Om natten ændres kupeerne til ligge- og sovevogne. På dag 4 ankommer I til Jasper, hvor I hopper af toget og bliver indkvarteret på hotel. Herfra fortsætter turen med bus og I overnatter i Banff og Sun Peaks, inden I på dag 8 når frem til Vancouver.

Undervejs på turen er der inkluderet masser af oplevelser – som eksempler kan nævnes Columbia Icefield med tur på Athabasca-gletsjeren, Lake Louise, tur på Trans Canada Highway, Glacier National Park og gondoltur i Banff.
Fra 2.593 CAD

pr. person for 8 dages togtur tværs over Canada.

Continental Delights

Dag 1
Dag 1

Toronto – Jasper (tog)

Toronto
I stiger om bord på VIA Rail’s Canadian på Torontos Union Station ud på aftenen for at påbegynde den berømte togrejse over prærien til Canadian Rockies – en rejse tilbage i tiden, hvor de klassiske togture havde deres højdepunkt. De originale rustfri stål ”streamliner”- vogne, fremstillet af de berømte ”Canadians” i 1950’erne, er gennemrenoverede og fremstår i dag med aircondition, cafe-vogn, lounge-vogn og med adgang for alle til ”the dome car”, en speciel udsigtsvogn.

Sleeper Touring Class: Om dagen sidder I komfortabelt i behagelige sæder, og for natten vil togpersonalet omdanne jeres område til køjer eller et soveværelse.

Dag 2
Dag 2

På toget

Via Rail
Daglang togtur, hvor I kører gennem de naturskønne landskaber med de talrige søer i Northern Ontario.
Morgenmad, frokost og middag er inkluderet.

Dag 3
Dag 3

På toget

Via Rail
I kører videre mod vest gennem provinserne i Northern Ontario, Manitoba og Saskatchewan, også kaldet Canadas ”brødkurv” p.g.a. de gyldne hvedemarker, der strækker sig så langt øjet rækker.
Morgenmad, frokost og middag er inkluderet.
Dag 4
Dag 4

Jasper

Jasper by
I dag vågner I op i Edmonton i Alberta, hvor I, efter et kort stop, fortsætter det sidste stykke af togrejsen til Jasper med ankomst først på eftermiddagen. I bliver herefter kørt til jeres hotel, hvorefter resten af dagen er til fri disposition til at udforske Jasper.
Morgenmad er inkluderet.
Dag 5
Dag 5

Jasper – Banff (bus)

Columbia Icefield
Toget er i dag skiftet ud med bus, og dagens etape går langs en af de smukkeste veje i Nordamerika – Icefields Parkway, og I skal undervejs besøge Columbia Icefield, der dækker et område på næsten 325 km2 og når en dybde på 320 m, det største gletsjerområde i hele Nordamerika. For de der har lyst, bliver der også tid til en såkaldt Ice Explorer-tur (inkluderet i turens pris) på Athabasca-gletsjeren og et stop ved Glacier Skywalk (inkluderet i turens pris), hvor I fra en platrform i 280 meters højde, kan nyde en imponerende udsigt, men også se direkte ned i dybet gennem platformens glasgulv.

I løbet af dagen vil der blive gjort stop ved den berømte og utroligt smukke Lake Louise, Bow & Peyto Lakes, Crowfoot-gletsjeren og de brusende Athabasca-vandfald. Icefields Parkway er desuden kendt for muligheden for at se bjørne, elge og bjerggeder, så hav kameraet klar!
Picnic frokost er inkluderet.
Dag 6
Dag 6

Banff og omegn

Banff
Formiddagen byder på sightseeing i Banff og omegn, og blandt højdepunkterne kan nævnes et besøg til de berømte Hoodoos, som vinden gennem årtusinder har formet til de spektakulære skulpturer, I i dag skal se, Bow Valley Viewpoint, Surprise Corner, Bow Falls, Lake Minnewanka og Bankhead, den forladte mineby og et levn fra Banffs industrielle fortid. Sightseeingen slutter af ved Banff Gondola, hvor en betagende tur til toppen af Sulphur Mountain venter jer. Her er 360 graders fantastisk flot panorama udsigt (gondoltur er inkluderet i turens pris). Eftermiddagen er på egen hånd til at lære den charmerende Banff lidt bedre at kende.

Dag 7
Dag 7

Banff – Sun Peaks (bus)

Yoho National Park
En spændende tur med bus venter i dag, når I skal køre ad den berømte Trans Canada Highway, som jernbaneingeniørerne og pelshandlerne i midten af 1800-tallet også benyttede. I forlader Banff National Park for at køre til Yoho National Park og videre til Glacier National Park og ”Rogers Pass” med den spektakulære bjergudsigt mod alle verdenshjørner. Herfra går det videre gennem Monashee Mountain Range forbi Shuswap Lake til Sicamous – også kaldet ”Houseboat Capital of Canada”. Dagen slutter i Sun Peaks, der er en hyggelig alpisk landsby omkrandset af tre bjerge.
Frokost er inkluderet.
Dag 8
Dag 8

Sun Peaks – Vancouver (bus)

Vancouver
Turen fortsætter mod vest og I følger to af de mest kraftfulde floder i British Columbia, Fraser og Thompson Rivers. Via Lytton - en af ​​Canadas tørreste og varmeste byer (med en gennemsnitlig nedbørsmængde på bare 18 centimeter) kommer til "Hell's Gate" i Fraser Canyon, for at opleve natur, når den viser sig fra sin smukkeste side. Her oppe over den mægtige Fraser River, kan I nyde synet af vandet, der med voldsom kraft maser sig gennem den kun 33 meter brede slugt. For de af jer der har lyst, bliver der tid til en tur med Hell’s Gate Airtram, en svævebane, hvor I får en imponerende udsigt, mens I transporteres over kløften.

På den sidste del af turen kører gennem det frodigt landbrugsområde, Fraser Valley, og kommer frem til Stillehavet og havnebyen Vancouver sidst på eftermiddagen.
(Frokost er inkluderet).

Start nu! Det er let at bestille Continental Delights


8 dages togtur tværs over Canada
Fra 2.593 CAD

Prisen er pr. person for 8 dages togtur tværs over Canada.

Rejseperiode:
4. maj - 30. september 2017.

Afgange:
Fra Toronto til Vancouver:

Torsdag og lørdag

Turen køres også i modsat retning
– fra Vancouver til Toronto.

Priser:
Moderate, fra 2.593 CAD

pr. person i dobbeltværelse

Superior, fra 3.113 CAD
pr. person i dobbeltværelse

Deluxe, fra 3.513 CAD
pr. person i dobbeltværelse
 
Tillæg for privat sovekupe på VIA Rail toget fra 469 CAD pr. person.
(Tillæg gælder kun Modertae Grade, da Superior og Deluxe Grade inkluderer privat sovekupe).
 

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.