Turprogram i kort udgave

 • Dag 1: Calgary – Banff (115 km)
 • Dag 2: Banff
 • Dag 3: Jasper (292 km)
 • Dag 4: Jasper
 • Dag 5: Jasper – Sun Peaks (444 km)
 • Dag 6: Sun Peaks – Whistler (293 km)
 • Dag 7: Whistler og svævebane Peak to Peak
 • Dag 8: Whistler – Vancouver (122 km)

Turen inkluderer

 • Hotelovernatninger i 7 nætter
 • Lokale skatter

Bemærk - ikke inkluderet

 • Flybilletter
 • Billeje

Du kan få en detaljeret rejse-beskrivelse på tryk med i købet.

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Discover Whistler and the Rockies

8 dages kør selv rundrejse

En tur tværs gennem det bedste af de canadiske Rocky Mountains via skisportsstedet Whistler og masser af høje bjergtoppe, gletsjere og alpin udsigt i Jasper.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rundrejse, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer
Fra 541 CAD

pr. person i dobbeltværelse i 7 nætter.

Discover Whistler and the Rockies

Dag 1
Dag 1

Calgary – Banff (115 km)

Calgary
Den første dags etape er kort og går fra Calgary til Banff ad enten Trans-Canada Highway eller den mere naturskønne 1A Highway. Efter ankomst og check-in på jeres hotel er resten af dagen til fri disposition til at gå på opdagelse.
Dag 2
Dag 2

Banff

Banff Gondola
Hele dagen er afsat til at nyde Banff og omegn. Byen byder på mange spændende forretninger, shopping, cafeer, natteliv og museer. I kan også besøge Cave and Basin National Historic Site, Banff Gondola, hvor I får mulighed for at se den fantastiske panoramaudsigt over Bow Valley. Herefter kan I passende slutte af med en tur i en af de varme mineralske bade i Upper Hot Springs.
Dag 3
Dag 3

Jasper (292 km)

Columbia Icefield
På turen fra Banff til Jasper vil I møde et sceneri, der forekommer uendeligt med bjerge, forrevne tinder, mere end 100 gletsjere og uberørte, smaragdgrønne søer. I passerer så kendte steder som Sarbach Glacier, Peyto Lake, Bow Lake med Bow Glacier, der danner bagtæppet, og Crowfoot Glacier, før I når til den imponerende Columbia Icefield, hvor der er mulighed for en Ice Explorer Ride på gletsjeren. Og glem ikke at have kameraet parat, når I forlader Athabasca Glacier med de majestætiske Athabasca Falls, som I passerer, før I når Jasper.
Dag 4
Dag 4

Jasper

Jasper, Maligne Lake
I har hele dagen til rådighed til at udforske den charmerende bjergby Jasper, som ligger så smukt i midten af nationalparken Jasper National Park, omgivet af fem små søer og fantastiske naturscenerier. Mulighederne er mange, men I kan fx tage en tur med svævebanen Jasper Tramway op til Whistler Mountains eller besøge Maligne Lake, en af de mest fotograferede søer i verden, og nyde et 90 minutters sydgående cruise i de imponerende postkortomgivelser.
Dag 5
Dag 5

Jasper – Sun Peaks (444 km)

Mount Robson
Når I forlader Jasper National Park, kommer I ud på ”Yellowhead”-ruten med det overvældende Mount Robson, det højeste bjerg i de canadiske Rockies. Efter Mount Robson Provincial Park kører I langs Thompson-floden gennem de snedækkede Monashee og Caribou Mountains til feriestedet Sun Peaks, hvor I skal overnatte.
Dag 6
Dag 6

Sun Peaks – Whistler (293 km)

Første del af turen i dag foregår langs Logan-søen til guldgraverbyen Cache Creek, hvor der er mulighed for et besøg på den historiske Hat Creek Ranch, som i bogstaveligste
Gold Rush Trail
Gold Rush Trail
forstand tager jer tilbage til guldgravertiden. Herefter fortsætter I turen mod syd til Lillooet, også kendt som området med ”the Gold Rush Trail”, der var ”Mile Zero” for ”the Old Caribou Wagon Road” i guldgravertiden. I dag er området hjemsted for den største canadiske produktion af ginseng. Fra Lillooet fortsætter I ad Lake Road til dagens destination Whistler.
Dag 7
Dag 7

Whistler og svævebane Peak to Peak

Whistler
Det charmerende skisportssted Whistler ligger smukt placeret mellem de to verdenskendte Whistler og Blackcomb Mountains. Om sommeren er her en lang række aktiviteter lige fra mountainbiking, golf og vandsport på de fem søer eller utallige floder til et vidunderligt måltid mad på en bjergtop, eller I kan slet og ret bare slappe af og nyde nogle af de mange fine cafeer og restauranter på det europæisk inspirerede skisportssted. I kan også nyde skønheden af Whistler Blackcombs europæiske omgivelser fra Peak Adventure på Whistler Mountain eller tage med svævebane op i højden, hvor I fra Peak Chair har en helt forrygende udsigt over gletsjere, udslukte vulkaner, snedækkede tinder og meget mere. Åbningstiderne varierer efter årstid, vind og vejr.
Dag 8
Dag 8

Whistler – Vancouver (122 km)

Stawamus Chief cliffs
Fra Whistler går turen det sidste stykke til Vancouver ad den maleriske Sea to Sky Highway. Lav et par stop undervejs og se fx de brusende Shannon Falls og Stawamus Chief Rock, hvor man støder på klatrere fra hele verden, der kommer hertil med det ene formål at bestige granitklipperne.

Vel ankommet i Vancouver tager en spændende 8 dages rundrejse sin afslutning.

Ring ny! 70 11 60 11 og bestil Discover Whistler and the Rockies.


8 dages kør selv rundrejse
Fra 541 CAD

Prisen er pr. person i dobbeltværelse i 7 nætter.

Rejseperiode:
1. maj - 24. oktober 2017

Moderate, fra 541 CAD
pr. person i dobbeltværelse

Superior, fra 760 CAD
pr. person i dobbeltværelse

Deluxe, fra 1.223 CAD
pr. person i dobbeltværelse

+ barn: Overnatning for 1 barn under 11 år uden ekstra opredning er inkluderet.

Mulighed for tilkøb af udflugtspakke:
 • Peak 2 Peak Gondola, Whistler
 • Entre til Hat Creek Ranch
 • Sulphur Mountain Gondola
 • Ice Explorer-tur på Athabasca-gletsjeren
 • Entre til enten Banff Upper Hot Springs eller Miette Hot Springs Jasper. 
Pris pr. person fra:
Voksen: 196 CAD
Barn: 113 CAD

Startdag:
Daglig

Varighed: 
8 dage / 7 nætter

Længde:
1.266 km

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.