Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Canada

Læs mere om rejser til Canada

Drømmetur til det Nordamerikanske kontinent
Rejsetips indsendt af:
Tranbjerg
9. sept. 2008

Drømmetur til det Nordamerikanske kontinent

Naturskøn rejse til Winnipeg i Canada som udgangspunkt med efterfølgende 24 dages cruising gennem 9 amerikanske stater og 4 canadiske provinser. Det blev en tur for livet med på 8.372 km med ufattelig mange indtryk.

En tur for livet på 8.372 km

Rejsen startede i Winnipeg, MB med rejse mod South Dakota fra den 11. juni 2008 til den 4. juli 2008.

Tværs over South Dakota til byen Mitchel med deres Corn Palace og over Badlands og byen Wall med deres berømte vandingshul til Mt. Rushmore med en særdeles patriotisk ceremoni med flagnedtagning og afspilning af den amerikanske nationalmelodi.

Videre til Devils Tower og forsøg på at nå Yellowstone National Park ad Bear tooth Highway, men forgæves lukket p.gr.a. sne måtte ændre planer og kørte til Cody hvor et rodeo er et must. To dage i Yellowstone med masser af oplevelser fra The Bald Eagle til Bisonokser og de berømmelige gyesere og varme kilder.

Videre til Craters of the Moon ufattelig smukt og til en meget typisk truckerby Wells med kun få fornøjelser. Fra Wells til Reno og afstikker til Lake Tahoe med forlystelser på den ene søbred og dyb ro og en ekstrem smuk natur med vink om kæmpetræer.

Fra Reno mod San Francisco over Golden Gate og videre mod The Red Woods til Seattle og Vancouver. Fra Vancouver ad Highway 1 hvor vi i byen Field var vidne til et tog der kørte ud og ind så man kunne se det samme tog tre steder i forskellige højder, til Banff National Park og Lake Louise og videre ad 212 km med den smukkeste natur der kan tænkes til bla. Attabascha gletcheren, koldt imponerende og skræmmende.

Fra Jasper mod Edmonton som rejste sig ca 72 km før end vi aktuelt kom til byen, så fladt er der.: Der går en historie om en landmand hvis hund stak af fra ham, han kunne stadigvæk se den 3 dage efter at den var løbet hjemmefra".

De sidste 1306 km fra Edmonton til Winnipeg i et stræk med to chauffører ikke så slemt, afsluttende med at opleve den Canadiske nationaldag med al det virak det medfører samt på ferins sidste dag fyrværkeri set fra lufthavnen fra den amerikanske nationaldag.

I sandhed en tur for livet 8372 km med så mange indtryk at det næste gang vil være værd at dele turen op i mindre bidder.

Seværdigheder
Road trips
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Canada

Hoteller i Canada
Rejser i Canada
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.