Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Fly til Edmonton

Her kan du bestille en billig flyrejse til Edmonton i Canada.
Ring til vores Canada-specialister på 70 11 60 11 i dag eller bestil din Edmonton flybillet online i søgeboksen.

Om Edmonton lufthavn

Edmonton International Airport ligger 30 kilometer syd for Edmonton centrum ved Queen Elizabeth II Highway. Edmonton lufthavn betegnes i daglig tale blot som YEA.

Til og fra Edmonton International Airport

Med taxa
Når du lander med fly i Edmonton lufthavn er det nemt at komme ind til byen med taxa. Prisen på en taxatur fra Edmonton lufthavn til downtown Edmonton ligger på ca. $35.

Med Sky Shuttle bus
Der kører ingen offentlig bustransport fra Edmonton lufthavn ind til selve Edmonton. I stedet kan du vælge at tage The Sky Shuttle Bus, der regelmæssigt kører ind til Edmonton, hvor den stopper ved diverse stoppesteder. Pris for enkeltbillet $15.
Se køreplan for Sky Shuttle Bus.

Læs mere på Edmonton lufthavnshjemmeside

Værd at vide om flybilletter til Edmonton

FDM travel samarbejder med alle vigtige luftfartsselskaber, der tilbyder flyrejser til Edmonton i Canada. Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter til Edmonton tilbyder vi også en lang række billige specialpriser på fly til Edmonton.

Kontakt FDM travel for en flybillet til Edmonton
Kontakt altid FDM travel på tlf. 70 11 60 11 for en helt aktuel pris på en flybillet til Edmonton, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flykampagner eller andre billige flybilletter til Edmonton.

Vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flyrejser til Edmonton, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Edmonton til den bedst mulige pris.

Flybillet til Edmonton i kombination med et rundrejsepas
Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i Canada, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigt at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med din oversøiske flybillet til Edmonton.

Kombiner din flyrejse til Edmonton med hotel og/eller billeje
Når du skal købe en flyrejse til Edmonton, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Edmonton er kombineret med fx hotel eller billeje, da FDM travel har billige specialpriser på flypakker.

Specialpriserne på fly til Edmonton i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at din flybillet ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din billige flybillet til Edmonton.

Book din flyrejse til Edmonton online
Du kan også vælge at bestille din flybillet til Edmonton i vores online fly booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af billige priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte finde en billig flyrejse til Edmonton i Canada, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet flybillet i Canada, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores fly booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/athen/overnatninger/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.