Turprogram i kort udgave

Rejsen inkluderer

  • 8 hotelovernatninger  
  • Personlig rejsehåndbog på dansk
  • Lokale skatter

Bemærk - Inkluderer ikke
  • Flybilletter 
  • Billeje

På denne tur får I jeres helt personlige rejsehåndbog

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Express Northwest

9 dages kør-selv-rundrejse

Det vestlige Canada byder på Vancouver, der i følge mange er en af verdens smukkeste storbyer og har en helt fantastisk natur. I kommer en tur i bjergene og besøger nogle af Canadas absolutte perler som fx Banff, Whistler og Lake Louise. En rejse der vitterlig står i naturens tegn.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rundrejse, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.
Fra 1.030 USD

i USD pr. person i dobbeltværelse i 8 nætter inkl. lokale skatter.

Rundrejsen dag for dag

Dag 1
Dag 1

Seattle

Seattle
Seattle er jeres første møde med det nordvestlige USA og det sydvestlige Canada, der den næste uges tid vil tæppebombe jer med naturoplevelser i absolut særklasse. Start med at nyde den naturskønne amerikanske storby, der er omgivet af bjergtoppe næsten hele vejen rundt. Hvis det kniber med at finde døgnrytmen pga. jetlag, er Seattle lige stedet at få en kop frisklavet kaffe hos Starbucks, der opstod i Seattle og som har kaffebarer på næsten hvert gadehjørne.

I har ikke været i Seattle, hvis I ikke har været en tur oppe i toppen af Space Needle og kørt ud til foden af tårnet med Seattles Monorail – begge dele bygget til verdensudstillingen i Seattle i 1962. De mere alternative seværdigheder udgøres bl.a. af et af USA’s bedste musikmuseer, Experience Music Project (Jimmy Hendrix er født i Seattle) og nabomuseet Science Fiction Hall of Fame.
Dag 2-3
Dag 2-3

Seattle – Vancouver (225 km)

Vancouver
Både amerikanske Seattle og canadiske Vancouver kæmper om jeres gunst – derfor er der afsat to dage til at nyde begge storbyer, som ligger utroligt smukt ved kanten af Stillehavet. Når I er færdige med Seattle, kører I nordpå ad Interstate 5 med kurs mod Canada.

Stemningen i Vancouver er lige så tilbagelænet og behagelig som i Seattle. En af de oplagte oplevelser i Vancouver er Stanley Park, Vancouvers svar på Central Park, med en række museer og rekreative udfoldelsesmuligheder. Man kan ikke sige Vancouver uden også at sige Hong Kong-kinesere, der sætter deres aftryk på byen, ikke mindst i Chinatown, den største i Nordamerika efter San Francisco. Vil I shoppe og fornemme det ”gamle” Vancouver, så læg vejen forbi Gastown med sine mange butikker og restauranter.
Dag 4
Dag 4

Vancouver – Kamloops (346 km)

Kamloops
Nu begynder eventyret for alvor, for nu lægger I millionbyerne bag jer og bevæger jer ud i det naturskønne canadiske landskab med store vidder og fantastiske panoramaer. I første omgang skal I dog blot ud over stepperne, så I tager en lang dagtur til kvægbyen Kamloops, hvor I overnatter.
Dag 5
Dag 5

Kamloops – Banff/Canmore (487 km)

Lake Louise
Stå tidligt op, for der venter jer en lang etape. Til gengæld kan I nu glæde jer til mødet med Rocky Mountains, der som dagen skrider frem langsomt tårner sig op i det fjerne. I dag kører I hele dagen på Trans Canadian Highway, en af verdens længste landeveje (8.000 km), der går tværs over Canada fra Atlanterhavet til Stillehavet. Hovedparten af dagens tur foregår i den østlige del af British Columbia, men dagens mål ligger i Alberta, Lake Louise og Banff National Park, en af de største turistattraktioner i Canada.
Dag 6
Dag 6

Ophold i Banff

Banff National Park
Endnu en dag, hvor det gælder om at komme tidligt op, så I undgår den værste trængsel ved bredden af Lake Louise. Og I vil garanteret gnide øjnene en ekstra gang for lige at sikre jer, at I ikke ser syner. Men den er god nok: Vandet i Lake Louise er ganske rigtigt helt turkisgrønt, og man har ikke smidt farve i søen for at snyde. Fortsæt nordpå ad Highway 93, også kaldet Icefields Parkway, der betragtes som en af verdens smukkeste landeveje, mens den pløjer sig tværs gennem de canadiske Rocky Mountains fra det ene fantastiske udsigtspunkt til det næste. Og med det ene kraftfulde vandfald efter det andet, en gletsjer her og der, brusende floder og betagende bjergtinder med sne. Kort sagt: Smagen af paradis på toppen af Rocky Mountains.
Dag 7
Dag 7

Banff – Penticton (545 km)

Med bil gennem Canadas natur
I dag passerer I kontinentets vandskel og kommer gennem den naturskønne Kootenay National Park, der har varme kilder. Nyd det varierede bjerglandskab undervejs til Penticton, der er centrum for frugt-, grøntsags- og vindyrkning i Okanagan-dalen.
Dag 8
Dag 8

Penticton – Seattle (532 km)

Besøg det imponerende Okanagan-vandfald inden I kører over Allison-pas og gennem Manning Provincial Park. Hold en lille pause i det kendte feriemål Harrison Hot Springs. I krydser grænsen til USA og fortsætter mod Seattle.
Dag 9
Dag 9

Seattle

Seattle
Turen slutter, medmindre I har valgt at forlænge med en nat eller to i Seattle.

Ring nu! 70 11 60 11 og bestil Express Northwest.


9 dages kør-selv-rundrejse
Fra 1.030 USD

Prisen er i USD pr. person i dobbeltværelse i 8 nætter inkl. lokale skatter.

Priser 2017 - ring 70 11 60 11

Rejseperiode:

1. april - 31. oktober 2017

Standard, fra 1.030 USD
pr. person i dobbeltværelse

Superior, fra 1.525 USD
pr. person i dobbeltværelse

+ børn: Overnatning for 2 børn under 16 år uden ekstra opredning er inkluderet

Startdag:
Daglig

Varighed:
9 dage/8 nætter

Længde:
2.135 km

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.