Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Hoteller i Canada

Vi kan tilbyde dig et stort udvalg af hoteller i de canadiske storbyer og nationalparker. På denne side finder du links til en række udvalgte storbyhoteller. Du kan også booke dit hotel online i søgeboksen - indtast dine rejseønsker og klik søg hotel. Ring venligst 70 11 60 11 hvis du leder efter overnatning i de canadiske nationalparker.

Sov godt i Canada - Hvordan vil I bo...

Uden mad og drikke… sådan lyder ordsproget, men her har man glemt, at det også bliver nat engang imellem. Så ingen ferie i Canada uden en eller flere hotelovernatninger – og også her har vi et kæmpe udbud, I kan vælge imellem.

Vi har mere end 2.000 hoteller fordelt over hele Canada fra smukke placeringer midt ude i naturen til midt inde i storbyerne – og fra fantastiske lodges over B&B’s til kædehoteller landet over, der sikrer en god nattesøvn. Det bedste udgangspunkt for alle store oplevelser i Canada.

Boutiquehoteller

Boutiquehoteller i Canada
Et boutiquehotel er det modsatte af standard hotelkæder, da der altid er noget unikt, der karakteriserer hotellet. Her er det typisk mindre hoteller med en intim og personlig atmosfære, der gør det til det perfekte sted at fordøje og afslutte en indholdsrig ferie et par dage eller mere.

Ring på 70 11 60 11 og bestil boutiquehoteller.

Hoteller

Stort udvalg af hoteller i Canada
Hotelkæder findes overalt i verden – og også i Canada. I ethvert hjørne af det store land er der et hotel fra en eller flere af de store kæder, som er perfekte til en enkelt overnatning eller to, hvor I kommer sent frem, lukker øjnene og så drager videre næste dag.

Ring på 70 11 60 11 og bestil et hotel.

Bed & Breakfast

Bo på Bed & Breakfast i Canada
Bo sammen med canadierne og del – dog ikke bogstaveligt – seng og morgenmad under samme tag. B&B er et typisk eksempel på de tætte bånd mellem Canada og England, hvor overnatningsformen stammer fra, og den er både en nærværende samt vanedannende og spændende oplevelse.

Ring på 70 11 60 11 og bestil Bed & Breakfast.

Motorhome

Et motorhome er virkelig den ideelle kombination af transportmiddel og hotel til en børnefamilie eller jer, der skal rundt i områder, hvor hotellerne ikke ligger tæt. Her er der tæt kontakt mellem førerkabine og opholdsrum under kørslen, og så kan I lægge ungerne til køjs om aftenen, mens I slapper af.

Ring på 70 11 60 11 og bestil et motorhome.

Lodges

Bo i Lodges i Canada
En nat i en lodge lyder som en ydmyg overnatningsform, men glem alt om det i Canada. Lodgen er den ultimative overnatningsform midt i naturen, tilgængelig med vandfly eller båd og med en stille elegance, der får begrebet luksus til at blegne. Prøv det og en hotelovernatning bliver aldrig det samme igen.

Ring på 70 11 60 11 og bestil en lodges.

Bo i naturen

Bo midt i den canadiske natur
Canada er en stor og intens naturoplevelse, og det at bo ude i naturen tæt på dyrene gør kun oplevelsen endnu mere intens. Blot et enkelt skridt uden for døren mødes I af storslåede panoramaer, uforglemmelige syn og ofte vidder så store, at de synes unaturlige.

Ring på 70 11 60 11 og bestil en overnatning i naturen.
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.