Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Flyveturen til Canada

Flybilletter til Canada

Via FDM travels flybooking, kan du selv booke din flybillet til Canada online. Her har du adgang til at reservere flybilletter hos alle de store flyselskaber, der flyver til Canada.

Vælger du selv at bestille din flybillet, skal du være omhyggelig med at udfylde dit navn, der skal være 100 procent identisk med dit navn i passet – inklusive alle mellemnavne. Du kan også få rådgivning i vores 10 rejsebureauer eller på 70 11 60 11 – her kan du også få hjælp til at sammensætte din rejse.

Priserne på flybilletter ændrer sig konstant, men som tommelfingerregel kan man sige, at jo tidligere du booker din flybillet, jo billigere bliver den.
Til toppen

Lufthavne

De canadiske myndigheder er meget grundige med at tjekke folks identitet og indrejsepapirer, når du ankommer til Canada. Fra du lander og til det øjeblik, hvor du er nået gennem sikkerheds-, told- og indrejsekontrollen, kan der godt gå et par timer.

Hvis du skal skifte fly for at flyve videre indenrigs i Canada, sørg da for at have god tid til at skifte fly og terminal, da det altid er i den første lufthavn, du lander i Canada, der står for indrejsekontrollen.
Til toppen

Toldregler

Når du rejser ind i Canada, er det tilladt at medbringe toldfrie gaver af en værdi op til 60 dollars pr. styk. Desuden må du toldfrit medbringe 200 stk. cigaretter og 1 liter spiritus, hvis du er over 18 år – i nogle provinser dog 19 år.

I Canada skal man i de fleste stater være over 21 år, for at kunne købe cigaretter og spiritus. Det er i øvrigt ikke tilladt at medbringe frugt, grønt, fersk kød og planter til Canada.

Når du rejser tilbage til Danmark, skal du være opmærksom på, at du maksimum må indføre toldfrie indkøb for kr. 3.250 fra Canada. Den lave grænse snyder mange turister, der køber stort ind i Canada, for så at få en ekstraregning af de danske toldere ved ankomsten til Københavns Lufthavn.

Vær derfor opmærksom på, at dine indkøb holder sig under grænsen på de kr. 3.250. Desuden må du toldfrit tage 200 cigaretter og 1 liter spiritus med ind i Danmark.
Læs mere om Canada toldregler på SKATs hjemmeside
Til toppen
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.