Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Hvor skal du sove i Canada?

Find de rigtige hoteller i Canada

Det er en god ide at bestille hotelovernatning i forvejen, inden du ankommer til Canada – især i de canadiske storbyer, hvor du risikerer at stå uden tag over hovedet, hvis du ikke har bestilt hotel i forvejen. Desuden er priserne ofte en del højere, hvis du kommer ind fra gaden i forhold til at bestille hjemmefra.

Ved at bestille alle hoteller hjemmefra, slipper du også for at skulle tænke på og lede efter overnatning undervejs.
Til toppen

Hoteller i storbyerne

FDM travel tilbyder hoteller i alle prisklasser i næsten alle større canadiske byer, og i storbyerne kan du vælge mellem en lang række forskellige hoteller. Her finder du nogle af de mest populære hoteller i:

Hoteller i Calgary 
Hoteller i Edmonton
Hoteller i Montréal 
Hoteller i Ottawa
Hoteller i Québec City 
Hoteller i Toronto
Hoteller i Vancouver
Hotel i resten af Canada

Har du specielle ønsker til dit hotel i Canada, så ring tlf. 70 11 60 11 og kontakt FDM travels rejsespecialister, der har adgang til endnu flere hoteller i Canada.
Til toppen

Hoteller i nationalparkerne

Også i de canadiske nationalparker er det nødvendigt at reservere hotelværelse i forvejen – og gerne i god tid. De mest populære hoteller i nationalparkerne melder ofte alt udsolgt op til halvt år før højsæsonen sætter ind i slutningen af juni.

Skal du fx til Canada i sommerferien, bør du allerede tænke på at reservere hoteller i nationalparkerne i januar. Bed & Breakfast er et godt alternativ. Ring 70 11 60 11 og kontakt FDM travels rejsespecialister for mere information.
Til toppen
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.