Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Fly til Montreal

Her kan du bestille en billig flyrejse til Montreal i Canada. Ring til FDM travels rejsekonsulenter på 70 11 60 11 i dag eller bestil din Montreal flybillet online i søgeboksen.

Om Montreal lufthavn

Montréal-Trudeau International Airport ligger cirka 20 km sydvest for Montreal. Montreal lufthavn betegnes i daglig tale blot som YMQ.

Til og fra Montreal International Airport

Når du lander i Montreal lufthavn er det nemt at komme ind til byen med taxa eller bus.

Med taxa
En taxa fra Montreal lufthavn til downtown Montreal koster ca. $38-$42.

Med bus
Flere forskellige busselskaber kører mellem lufthavnen og Montreal. L’Aérobus tager ca. $15 for en enkeltbillet, mens STM busserne tager ca. $3.

Link til Montreal lufthavnhjemmeside
Læs flere informationer på Montreal lufthavnshjemmeside

Værd at vide om flybilletter til Montreal

FDM travel samarbejder med alle vigtige luftfartsselskaber, der tilbyder flyrejser til Montreal i Canada. Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter til Montreal tilbyder vi også en lang række billige specialpriser på fly til Montreal.

Kontakt FDM travel for en flybillet til Montreal
Kontakt altid FDM travel på tlf. 70 11 60 11 for en helt aktuel pris på en flybillet til Montreal, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flykampagner eller andre billige flybilletter til Montreal.

Vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flyrejser til Montreal, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Montreal til den bedst mulige pris.

Flybillet til Montreal i kombination med et rundrejsepas
Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i Canada, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigt at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med din oversøiske flybillet til Montreal.

Kombiner din flyrejse til Montreal med hotel og/eller billeje
Når du skal købe en flyrejse til Montreal, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Montreal er kombineret med fx hotel eller billeje, da FDM travel har billige specialpriser på flypakker.

Specialpriserne på fly til Montreal i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at din flybillet ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din billige flybillet til Montreal. 

Book din flyrejse til Montreal online
Du kan også vælge at bestille din flybillet til Montreal i vores online fly booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af billige priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte finde en billig flyrejse til Montreal i Canada, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet flybillet i Canada, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores fly booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/canada/montreal/fly/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.