Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Udflugt i naturområder

Kør-selv rundrejser Canada

Naturområder i Canada

Den canadiske natur er i særklasse vild og smuk. Lej en bil eller et motorhome og kør ud for at møde hvaler, bjørne og kæmpelaks. Tag på riverrafting ned ad brusende floder eller tag ud med vandresko eller mountainbike. Nyd bjergudsigten mens du bader i varme kilder.

Naturområder i Canada

Klik på kortet:

Naturområder i det vestlige Canada
Canadian Rockies

På kanotur i det vestlige Canada

Banff National Park

I Banff National Park, Canadas ældste nationalpark, kan du nyde nogle af de flotteste bjerglandskaber på det nordamerikanske kontinent. Banff National Park blev oprettet i 1885 for at beskytte de varme kilder, som tre unge mænd opdagede, da de ledte efter guld. I dag er parken på 6.641 km2 (lidt mindre end Sjælland) og består også af den verdensberømte Lake Louise.
Læs mere om Banff National Park

 

Jasper National Park

Jasper National Park er mindst lige så storslået som Banff. Parkens areal er lidt større end Sjælland og Fyn tilsammen med floder, søer, vandrestier og campingpladser. I Jasper NP lever der vilde dyr som sort bjørn, grizzly bjørn, ulv, prærieulv, antilope, elg, rensdyr, bjergged, ørne m.fl.
Læs mere om Jasper National Park
Yoho National Park i British Columbia

Yoho National Park

Yoho National Park ligger på den vestlige side af Rocky Mountains i British Columbia. Den blev grundlagt i 1886 og er på 1.310 km2 – godt dobbelt så stor som Bornholm. Mod øst grænser den op til Banff National Park, og mod syd deler den grænse med Kootenay National Park. Parken er ikke nær så besøgt som Banff og er derfor et godt alternativ i højsommeren, når fx campingpladserne er fyldt op.
Læs mere om Yoho National Park

 

Kootenay National Park

Kootenay National Park blev grundlagt i 1920 i forbindelse med bygningen af den første landevej (93’eren) over den canadiske del af Rocky Mountains. Kootenay National Park byder både på et varmere og mere stabilt vejr end naboparkerne. Og der er her du kan vandre blandt de jernholdige kildefremspring, The Paint Pots, og bade i de lune Radium Hot Springs.
Læs mere om Kootenay National Park
Waterton National Park - den mindste i Rocky Mountains

Waterton National Park

Med sine 505 km2 er Waterton Lakes National Park den mindste nationalpark i Rocky Mountains, men arealet svarer trods alt næsten til Bornholms. Waterton Lakes National Park er helt speciel, idet den rummer vegetation fra både prærien og bjergene. Parkens andet store trækplaster er de mange smukke søer.
Læs mere om Waterton National Park

Omkring Vancouver

Tag på hvalsafari fra Vancouver Island

Vancouver Island

På Vancouver Island kan du opleve imponerende vandfald, høje bjerge og hvalsafari. Du finder også den tætteste, tempererede regnskov i Canada og skove med kæmpetræer, der rager op til 80 m i vejret. Kysten veksler mellem brede sandstrande, klipper, indsøer og fjorde.
Læs mere om Vancouver Island

 

Whistler

I Whistler finder du Nordamerikas bedste skisport. Sæsonen går fra november-juni, hvor der typisk falder 10 meter sne i bjergene. Selv i højsommeren løber de største entusiaster på områdets tre gletchere. Du finder flere end 200 varierede pister på de to bjerge Whistler og Blackcomb med tilsammen 38 lifter. Længste nedløb er 11 km.
Læs mere om Whistler

Naturområder i det østlige Canada

Kør-selv gennem Nova Scotia

Nova Scotia

I Nova Scotia kan du køre på Cabot Trail på Cape Breton Island, som er én af verdens smukkeste køreture. Du kan også opleve verdens højeste tidevand i Fundy-bugten, hvor forskellen på flod og ebbe kan være op til 16 meter. Fra juli til september er der flest hvaler i bugten. Når du rejser til Nova Scotia spiser du også hummer, muslinger og østers i lange baner.
Læs mere om Nova Scotia

 

Niagara Falls

Naturkræfterne er imponerende, når du står og ser de massive vandmasser, der brager ned i dybet. Niagara Falls er en fascinerende naturattraktion på grænsen mellem Canada og USA.
Læs mere om Niagara Falls

 

Algonquin Provincial Park

I Algonquin Provincial Park kan du vandre, sejle kano, køre mountainbike og fiske i den afvekslende natur. Parken er lidt større end Sjælland, så du har god plads til udfoldelser af alle slags på din rejse. Algonquin Provincial Park, der blev grundlagt i 1893, er Ontarios ældste og mest berømte naturområde efter Niagara Falls.
Læs mere om Algonquin Provincial Park
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/lazise/camping-piani-di-clodia-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.