Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Nationalparker Naturområder

 • Storslåede nationalparker

  (Bedømt af 22 personer)
  03.09.13: Barbara-Ann Rasmussen
  Planlægning af ruten/årstiden
  Ruten blev planlagt efter, hvad vi ønskede at se, og efter hvor langt, vi havde lyst til at køre pr. dag. I store træk: Fra Calgary sydpå mod West Yellowstone N.P.
  Se hele rejsetippet
 • Going to the Sun Road

  (Bedømt af 2 personer)
  En af de mest fantastiske køreture i Rocky Mountains er turen på Going to the Sun Road op gennem Loganpasset i Glacier National Park. Vejen byder på den ene spektakulære udsigt efter den anden over gletsjere og bjergsøer i Glacier National Park.
  Se hele rejsetippet
 • The last frontier - Grassland National Park, Saskatchewan

  (Bedømt af 4 personer)
  09.02.11: Mette Ribergaard Mai
  I sommeren 2010 rev vi to måneder ud af kalenderen og tog på road trip fra Toronto (hvor vi bor) til Canadien Rockies, sydpå til Grand Canyon, og nordøst via Memphis tilbage til Toronto.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Nationalparker Naturområder

Bjerge, Bjørne, Bisoner, Barbeque og betagende natur i Canada
Rejsetips indsendt af:
Annelise
Nyborg
25. okt. 2011

Bjerge, Bjørne, Bisoner, Barbeque og betagende natur i Canada

Und jer selv en oplevelse ud over det sædvanlige. De gjorde vi. Vi fløj til Calgary, hvor en forudbestilt autocamper ventede på os. Ikke for stor, for den skal være forholdsvis let at manøvere på de mindre veje i bjergene.
Vi drog vestpå. Over Rocky Mountains med besøg i nationalparkerne Jasper og Banf, Kootenay og Glacier. Skal du se bjørne, er det altså her.
Canadiske nationalparker i august/september er noget af det smukkeste der findes. Alle træer er i efterårsfarver. Røde, gule, brune træer overalt.
Campingpladserne er moderne og veldrevne og alle steder henter man gratis brænde til "barbequebålet" om aftenen.

Efter 3 uger i betagende natur sluttede vi vores canadiske eventyr i Vancouver. En meget meget smuk og anderledes by. Fra Vancouver by til Vancouver Island og spændende hvalsafari er der kun en kort sejltur.
Vi blev så forelskede i Canada, at vi gjorde turen igen et par år senere, og oplevelsen var lige så fantastisk som første gang.
Bjerge, Bjørne, Bisoner, Barbeque og betagende natur i Canada

Aktiviteter
Autocampers, Road trips

Kommentarer til rejsetippet om Nationalparker Naturområder

Hej Britta

04/04 2013 Annelise
Tak for dine stjerner.
Jo, Canada kan meget let blive vanedannende.
Lige nu planlægger vi endnu en tur derover. Vi regner med at flyve til Calgary "som vi plejer", og derfra til Rocky Mountains, nationalparkerne og ikke mindst Beaver Lake, som er en oplevelse af de store.
Vi glæder os helt vildt.
Endnu en gang tak for dine 5 stjerner

Canada nationalparker

04/04 2013 Britta Andersen
Hej jeg ville give dig 5 stjerner
Vi landede også i Calgary i sept 2011, og havde en autocamper i 3 uger. vi startede østpå til dinusauer parken hvor vi overnattede, kørte til Drumheller hvor vi besøgte Royal Tyrell dinosaur museum. stor oplevelse.
Videre til Beaverlodge hvor vi besøgte gode venner nogle dage og tog del i deres liv ( mændene tog på jagt). Vi piger shoppede, vi skal jo gøre det vi er bedst til. så videre til Jasper og banff nationalpark. Sikke farver og sikke dejlige mennesker. vi havde ikke lyst at rejse hjem igen. Det skal bare opleves, autocamper er en rigtig god opfindelse og vi savnede ikke de 5 stjernede camping pladser, vi levede i pagt med naturen og havde mange gode oplevelser. PS. vi mødte nogle danskere som skulle hjem da vi hentede autocamperen, de forærede os camping-stole, en del køkkengrej som de ikke ville have med hjem. det var super og de gav os mange tip til oplevelser. Det vi havde tilovers gav vi til en belgier som boede og arbejde på den sidste campingplads vi var på, sæsonnen var ved at være forbi d. 4 oktober. kan stærkt anbefales, men kan gå hen og blive vanedannende, på den gode måde.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Nationalparker Naturområder

Canadas natur
i Nationalparker Naturområder
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/forfatter/n.-enselmann-koebenhavn.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.