Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Saint John

Oplev de fantastiske vandfald Reversing Falls Rapids, som vel nok er Saint Johns mest berømte attraktion. To gange i døgnet, når det bliver højvande i bugten Bay of Fundy stiger tidevandet hurtigere, end floden kan nå at flyde. Når det sker, forsøger tidevandet at skubbe floden tilbage op ad strømmen. Så vender tidevandet til ebbe og pludselig ligner det, at floden skifter retning og flyder ud over klipperne som en stribe små vandfald.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Uptown Saint John

Uptown Saint John er perfekt, hvis I gerne vil shoppe. Der er især to gode steder i byen: Brunswick Square og Market Square. Hvis I gerne vil se mindre specialforretninger, så gå ned ad sidegaderne. Her er butikker med vintageplakater, pladeforretninger, brugte bøger og meget mere.
The Reversing Rapids

The Reversing Rapids

Tidevandet her er et fantastisk naturfænomen og er resultatet af, at to naturkræfter støder sammen. For det første har bugten Bay of Fundy en af de største forskelle mellem ebbe og flod i verden. For det andet er det her, floden Saint John River løber ud i bugten.

Når de to mødes i en slugt, overmander højvandet floden og får den til at vende sit løb to gange i døgnet. Fra Fallsview Park kan I kigge ned på de oprørte vande nedenfor.
Byens ældste marked

Byens ældste marked

Saint John City Market på Charlotte Street er det ældste fødevaremarked i Canada. Markedets tag er formet som et omvendt skrog på et skib og er et vidnesbyrd om byens skibsbyggerhistorie.

Det er en sanseoplevelse at gå en tur gennem markedet, hvor boderne bugner af frisk fisk, kød, ost, blomster og lækre delikatesser. Der er også en stand, som sælger den lokale specialitet, tørret tang.

Havn

Havn
Krydstogtskibene lægger til kaj i Port Saint John, som er havnen i hjertet af byen. De lokaler kalder det Uptown Saint John. Havnen har to moler: Marco Polo og den nyere Diamond Jubilee. Hvis der er mere end to skibe i havn, tager man også molen Long Wharf i brug i byens centrum.

Klima

Saint John har et tempereret kontinentalklima. Det betyder, at temperaturen om sommeren sjældent kommer over 25 grader og om vinteren sjældent under -10 grader.

Bay of Fundy fryser aldrig helt til, og det generelt milde klima sammenlignet med Canadas barske vintre og varme somre længere inde i landet gør det til en dejlig oplevelse at besøge Saint John året rundt.
Denne side er udskrevet d. 19. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/key-west/overnatninger/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.