Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Canada

Læs mere om rejser til Canada

Niagara Falls
Rejsetips indsendt af:
Lars Fløe
Aarhus
14. marts 2013

Niagara Falls

Niagara Falls, som består af flere vandfald, er fantastisk at opleve, og skal absolut opleves fra den canadiske side, hvor man har den bedste udsigt, både over The American Falls og over The Horse Shoe Falls.
På den canadiske side kan man komme ned i nogle tunneler, som fører én ind under hesteskovandfaldet, så man kan stå bag ved vandet. Dette er en ret utrolig oplevelse. Om sommeren kan man også tage en båd og sejle tæt på begge vandfald, hvis man tør.

Kombinér gerne turen med et par dage i Canadas største by, Toronto, som er særdeles spændende, internationalt sammensat i sin population og overraskende fredelig at færdes i trods sin størrelse. Hvis man har mere tid i Canada, anbefales også Montréal i Québec, som er helt anderledes. Her tales kun fransk, og i forhold til den internationale stemning i Toronto, er der i Montréal meget europæisk. I det hele taget er Canada et usædvanligt spændende, storslået, smukt og venligt land at udforske.

Seværdigheder

Kommentarer til rejsetippet om Canada

Hvordan er det at komme over grænsen?

04/04 2013 Henriette
Hej...
Vi skal til Niagara Falls i sommerferien - og vi glæder os:)...
Da vi kommer fra New York, og kommer med tog til Niagara Falls ankommer vi på den amerikanske side.. Ved du hvordan det er at komme over på den anden side? og hvordan gør vi det nemmeste? med bus/taxa??
Vi er der omkring d. 25. juni, ved du om det er nødvendigt at købe sejlturen og turen bag om vandfaldet hjemmefra?
Venlig hilsen
Henriette

Niagara Falls

02/04 2013 Herdis Madsen
Jeg har også været der med min søster og mor.Vi tog Greyhound fra New York til Buffalo - en særpræget oplevelse hvor chaufførerne går til den - 10 timer hver vej og så kører de retur.Stedet ved vandfaldene er fantastisk smuk,men når vi kiggede ud mod Niagara by så var det et stort Dahlgårds Tivoli - utroligt at myndighederne tillader dette.Hører ikke hjemme i så skøn natur.Tilbageturen var virkelig en oplevelse i immigration,de var ikke særlig mindet for danske turister,var vist lige kommet hjem fra en eller anden krig,og forstod overhovedet ikke at vi skulle til N.Y for at overnatte og næste dag flyve til Edmonton
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Canada

Hoteller i Canada
Rejser i Canada
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.