Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Nova Scotia

Læs mere om rejser til Nova Scotia

Rejsetips af samme forfatter

Nova Scotia – når du vil se noget andet end de andre
FDM travel rejsespecialist
Mette Junge Mortensen Telefon: 70 28 13 44

Nova Scotia – når du vil se noget andet end de andre

Når I som jeg er interesseret i store naturoplevelser og historie er Nova Scotia et oplagt valg. Jeg anbefaler, at I bruger tiden andre steder end i Halifax (hvor man lander, hvis man flyver til NS) – her er ikke særligt spændende - en flot blomsterpark, hvor græsset ikke må betrædes, berettiger ikke til mere end en enkelt overnatning inden det bør gå sydover mod Peggys Cove med det fine fyrtårn med posthus.
På nordvestkysten bør I se Port Royal, som er stedet, hvor Mi’kmaqindianerne og europæerne første gang mødtes og udvekslede varer og viden og stiftede venskaber. Brug en dag på et hval-cruise fra Digby Neck, hvor I ser de kæmpestore pukkelhvaler (bedst i sommermånederne) og en dag på at se det ekstreme tidevand i Minasbassinet ved Truro i Bay of Fundy (verdens største forskel på flod og ebbe, som er op til 16 meter!).

Ved Maitland kan man når højvandet kommer ind få den usædvanlige oplevelse at sejle med den rivende strøm op ad Shubenacadiefloden.

Nova Scotia kan med fordel kombineres med Prince Edward Island og Cape Breton Island, men det er en ganske anden historie…

Seværdigheder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Mette Junge Mortensens profilside

Læs mere om rejser til Nova Scotia

Hoteller i Nova Scotia
Rejser til Nova Scotia
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.