Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Fly til Ottawa

Her kan du bestille en billig flyrejse til Canadas hovedstad Ottawa. Ring til vores Canada-specialister på 70 11 60 11 i dag eller bestil din Ottawa flybillet online i søgeboksen.

Om Ottawa lufthavn

Ottawa Macdonald-Cartier International Airport ligger cirka 35 minutters kørsel fra downtown Ottawa. Ottawa lufthavn betegnes i daglig tale blot som YTO.

Til og fra Ottawa International Airport

Når du lander i Ottawa lufthavn er det nemt at komme ind til byen med taxa eller bus.

Med taxa
En taxatur fra Ottawa lufthavn ind til byen koster ca. $25.

Med bus
Du kan også tage bussen OC Transpo fra lufthavnen ind til Ottawa. En enkeltbillet koster ca. $3.

Link til Ottawa lufthavnshjemmeside
Læs flere informationer på Ottawa lufthavns hjemmeside

Værd at vide om flybilletter til Ottawa

FDM travel samarbejder med alle vigtige luftfartsselskaber, der tilbyder flyrejser til Ottawa i Canada. Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter til Ottawa tilbyder vi også en lang række billige specialpriser på fly til Ottawa.

Kontakt FDM travel for en flybillet til Ottawa
Kontakt altid FDM travel på tlf. 70 11 60 11 for en helt aktuel pris på en flybillet til Ottawa, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flykampagner eller andre billige flybilletter til Ottawa.

Vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flyrejser til Ottawa, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Ottawa til den bedst mulige pris.

Flybillet til Ottawa i kombination med et rundrejsepas
Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i Canada, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigt at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med din oversøiske flybillet til Ottawa.

Kombiner din flyrejse til Ottawa med hotel og/eller billeje
Når du skal købe en flyrejse til Ottawa, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Ottawa er kombineret med fx hotel eller billeje, da FDM travel har billige specialpriser på flypakker.

Specialpriserne på fly til Ottawa i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at din flybillet ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din billige flybillet til Ottawa.

Book din flyrejse til Ottawa online
Du kan også vælge at bestille din flybillet til Ottawa i vores online fly booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af billige priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte finde en billig flyrejse til Ottawa i Canada, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet flybillet i Canada, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores fly booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/portugal/azorerne/aktiviteter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.