Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Ottawa

 • Canadas østkyst 15 dage

  (Bedømt af 8 personer)
  11.10.11: Marilyn A. Lauszus
  Turen omfatter kort gengivet følgende byer og steder: Toronto, Niagara Falls, Algonquin nationalpark, Ottawa, Mont Tremblanc, Quebec, Montreal, Gananoque v Kingston og tilbage til Toronto.
  Se hele rejsetippet
 • Et anderledes Canada.Ontario søernes Eldorado

  (Bedømt af 4 personer)
  09.11.09: Jimmy Mikkelsen
  Efter at vi oplevede BC i 2005 samt 2007,ville vi prøve en anden del af Canada. Valget faldt denne gang på Ontario,med et lille smut i Qubeck (Hull) Museum.
  Læs hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Ottawa

Rejsetips af samme forfatter

 • Shopping i Toronto

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  15.05.13: Dorthe Jakobsen
  Toronto er byen med mange skjulte hemmeligheder, som man ikke får øje på lige med det samme. Toronto er kendt som byen med mange en skyskrabere.
  Se hele rejsetippet
 • Niagara Falls

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 3 personer)
  13.05.13: Dorthe Jakobsen
  Et stopover i Toronto er et "must" ikke mindst for et besøg i Canadas anden største by. Men tag tiden og lej en bil. Kør til Niagara Falls, tag et par overnatninger og se det helt fantastiske Niagara Falls.
  Se hele rejsetippet
 • Fort Myers

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 1 person)
  23.11.12: Dorthe Jakobsen
  Badestrande i verdensklasse.. Tag til fort Myers Florida, brug nogle dage med sol og strand. Vandet er dejlig varmt og du kan bade hele året rundt, badestrandene er så brede og sandet er så fint at det føltes som om du går i mel.
  Se hele rejsetippet
Ottawa - Canadas hovedstad
FDM travel rejsespecialist
Dorthe Jakobsen Telefon: 70 21 03 87

Ottawa - Canadas hovedstad

Jeg er lige kommet hjem fra en af de smukkeste byer, jeg har været i, Ottawa, Canadas hovedstad. Ottawa tog mig med storm, aldrig har jeg været i en hovedstad som har budt på så mange ting.
Kultur, historie og smukke omgivelser.

Byen byder på masser af grønne områder og floden som løber lige i gennem og adskiller byen i 2, den ene Ottawa Ontario og den anden Gatineau Québec.

Når du besøger Ottawa som turist og er aktiv udendørs entusiast, så brug noget af tiden på cykel, byen har mange cykelruter og alle meget naturskønne, over 170 km cykel stier er anlagt. Lej en cykel og brug en hel dag www.rentabike.ca.

Det bedste tidspunkt på året at besøge Ottawa, vil være maj, juni måned, starten på sommeren, hvor klimaet er skønt mellem 20 - 25 grader.

Ottawa byder på mange shoppingmuligheder markeder og små butikker hvor der handles med lokalt producerede produkter eksempelvis maple sirup helt fantastik til pandekager, ligeledes er der mange spisesteder, et sted jeg varmt anbefaler, The Fishmarket Restaurant, 54 York Street, fantatisk "seafood" og priserne er rimelige.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Dorthe Jakobsens profilside

Læs mere om rejser til Ottawa

Hoteller i Ottawa
i Ottawa
Denne side er udskrevet d. 24. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.