Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Pas- og visumregler for Canada

Her finder du de gældende pas- og visumregler for danske statsborgere, der skal rejse til Canada.

Pas- og visumregler

 • Canada er visumfri i op til 6 måneder.
   
 • For at kunne rejse til Canada med fly skal der søges om en elektronisk forhåndsgodkendelse (ETA), inden indrejse med fly til Canada kan finde sted. Dette gælder også for transit-passagerer (ved flyskift i Canada). Der skal ikke ansøges om ETA, hvis indrejse til Canada sker fra land eller med skib. En ETA-registrering koster 7 CAD.
  For nærmere oplysninger og for at ansøge om ETA se www.canada.ca/eta
   
 • Passet skal være gyldigt mindst 6 måneder efter indrejsen. 
   
 • Der gælder særlige regler for indrejse med mindreårige børn, såfremt disse ikke ledsages af begge forældre. I sådanne tilfælde skal I kontakte den canadiske ambassade for yderligere oplysninger. 
   
 • Danske provisoriske pas accepteres.

Udenlandske statsborgere, herunder personer med dansk flygtningepas eller fremmedpas, skal kontakte den canadiske ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Da reglerne kan ændre sig med kort varsel, anbefales det, at der altid søges oplysning om gældende pas- og visumregler ved landets ambassade.

Denne side er udskrevet d. 25. maj 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/canada/oestlige/vaerd-at-opleve/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.