Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Pas- og visumregler for Canada

Her finder du de gældende pas- og visumregler for danske statsborgere, der skal rejse til Canada.

Pas- og visumregler

 • Canada er visumfri i op til 6 måneder.
   
 • Pr. 15. marts 2016 er det obligatorisk at søge om en elektronisk forhåndsgodkendelse (ETA), inden indrejse med fly til Canada kan finde sted. Dette gælder også for transit-passagerer (ved flyskift i Canada). Der skal ikke ansøges om ETA, hvis indrejse til Canada sker fra land eller med skib. ETA-registrering koster 7 CAD.
  Læs her for nærmere oplysninger.
   
 • Passet skal være gyldigt mindst 6 måneder efter indrejsen. 
   
 • Der gælder særlige regler for indrejse med mindreårige børn, såfremt disse ikke ledsages af begge forældre. I sådanne tilfælde skal I kontakte den canadiske ambassade for yderligere oplysninger. 
   
 • Danske provisoriske pas accepteres.

Udenlandske statsborgere, herunder personer med dansk flygtningepas eller fremmedpas, opfordres til at søge oplysning ved en ambassade eller et konsulat for det land, de ønsker at besøge, da visumreglerne for oprindelseslandets statsborgere kan være gældende.

Udenrigsministeriet bestræber sig på, at oplysningerne på hjemmesiden er opdaterede, korrekte og dækkende. Udenrigsministeriet kan imidlertid ikke drages til ansvar for eventuelle problemer opstået i forbindelse med ind- og udrejse uanset oplysningerne på hjemmesiden.

Det er dit eget ansvar at sikre, at du overholder et andet lands ind- og udrejseregler. Det er landets myndigheder, som fastlægger ind- og udrejsereglerne for landet, og det er dem, der kan afgøre, om du opfylder kravene. Derfor anbefales det, at du kontakter det pågældende lands myndigheder forud for din rejse for bl.a. at sikre, at dit pas er gyldigt, og at du opfylder evt. visumkrav. Sådanne oplysninger kan du bl.a. få fra en ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til.


Kilde: Udenrigsministeriet oktober 2015

 
Denne side er udskrevet d. 21. februar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.