Turprogram i kort udgave

 • Dag 1: Montréal
 • Dag 2: Montréal – Saint-Alexis-des-Monts (140 km)
 • Dag 3: Sacacomie Lodge
 • Dag 4: Saint-Alexis-des-Monts – Lac Saint Jean (330 km)
 • Dag 5: Wild Zoo i Saint Félicien – Tadoussac (280 km)
 • Dag 6: Hvalsafari i Tadoussac – Québec City (220 km)
 • Dag 7: Québec City
 • Dag 8: Québec City – Montréal (250 km)

Turen inkluderer

 • 7 hotelovernatninger
 • 2 x morgenmad og 2 x middag på Sacacomie Lodge
 • Lokale skatter

Bemærk - ikke inkluderet

 • Flybilletter
 • Billeje

Du kan få en detaljeret rejse-beskrivelse på tryk med i købet.

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Québec and Its Wildlife

8 dages kør-selv-rundrejse

En imponerende natur og et par franske storbyer tilsat en spændende hvalsafari – en fantastisk cocktail. Med udgangspunkt i Montréal får I serveret Québec-provinsen og det franske Canada på et sølvfad – foruden fine muligheder for at opleve det rige dyreliv i det østlige Canada.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rundrejse, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.
Fra 976 CAD

pr. person i dobbeltværelse i 7 nætter.

Québec and Its Wildlife

Dag 1
Dag 1

Montréal

Montreal
Efter afhentning af jeres lejebil og check in på hotellet er dagen til fri disposition til at gå på opdagelse i Montréal, den største franske by uden for Frankrig med en mere europæisk atmosfære end amerikansk – festlig, farverig og livlig. Montréal har mange seværdigheder, men er nok især kendt for at være en meget, meget grøn by – her er ikke færre end 350 parker at vælge mellem!
Dag 2
Dag 2

Montréal – Saint-Alexis-des-Monts (140 km)

Sacacomie Lodge tilbyder bl.a. tur på ATV
Dagens rute er kort, så I har stadig lidt tid til at udforske Montréal, inden turen går videre til Saint-Alexis-des-Monts i hjertet af Québec og Mastigouche Wildlife Reserve.

Resten af dagen er der tid til at slappe af på den smukke Sacacomie Lodge eller deltage i en af de mange udendørs aktiviteter, som lodgen tilbyder, fx hiking, mountain biking, svømning, kanosejlads, kajakroning, fiskeri, rafting, motorbådssejlads, en tur i pedalbåd eller ATV-ture. Mulighederne er mange, men fælles for mange af ktiviteterne er, at de skal reserveres og koster afhængig af aktiviteten. Forhør jer derfor om mulighederne, når I checker ind.
Aftensmad på Sacacomie Lodge er inkl.
Dag 3
Dag 3

Sacacomie Lodge

I dag er der frit valg på alle hylder til enten at benytte sig af de mange fritidsaktiviteter eller ganske enkelt bare at slappe af og nyde de smukke omgivelser.
Morgenmad og aftensmad på Sacacomie Lodge er inkl.
Dag 4
Dag 4

Saint-Alexis-des-Monts – Lac Saint Jean (330 km)

Turens længste køredag venter, men slutdestinationen er absolut det hele værd! Ved Lac St-Jean, en enorm ferskvandssø fra istiden, ligger et fantastisk område med mange kulturelle tilbud og udendørs aktiviteter. Og hvis I har tid til det, så gå ikke glip af et besøg på Historic Village of Val-Jalbert.
Morgenmad på Sacacomie Lodge er inkluderet.
Dag 5
Dag 5

Wild Zoo i Saint Félicien – Tadoussac (280 km)

Her til formiddag har I mulighed for at besøge den berømte zoo i Saint Félicien, før I atter starten bilen og sætter kursen mod Tadoussac, der ligger ved bredden af den mægtige St. Lawrenceflod og især er kendt for sine hvalsafarier. Giv jer god tid til at nyde en af provinsens absolut mest naturskønne områder, Charelvoix, hvis skønhed har inspireret generationer af kunstnere.
Dag 6
Dag 6

Hvalsafari i Tadoussac – Québec City (220 km)

Om formiddagen er der mulighed for at tage med på en af de berømte og spændende hvalsafarier. I Tadoussac, ved mundingen af Saguenay
Fjord, går I om bord på båden, hvor en erfaren naturvejleder vil fortælle om vågehvaler, finhvaler og hvidhvaler, som hyppigt besøger området omkring Tadoussac om sommeren.

Om eftermiddagen fortsætter I langs St. Lawrence-floden mod Québec City – den historiske og politiske hovedstad i Belle-provinsen. Og efter check in på jeres hotel er det tid til et cafebesøg eller en dejlig gåtur ad de brostensbelagte gader i Québec City.
Dag 7
Dag 7

Québec City

Quebec City
Québec City er hjertet af French Canada, og ikke andre steder i Nordamerika finder man byer med et tilsvarende udseende og atmosfære fra ”den gamle verden”. Québec City både udtrykker og føles meget europæisk, og den gamle del af byen blev i 1985 optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. Hele dagen er sat af til på egen hånd at opleve denne spændende by, den ældste havneby i Canada og den eneste nord for Mexico med en bymur.
Dag 8
Dag 8

Québec City – Montréal (250 km)

Den gamle bydel i Montreal
På turen tilbage til Montréal passerer I mange historiske steder så som Fort Chambly, hvor I evt. kan gøre holdt, hvis tiden tillader det. Vel tilbage i Montréal afleveres udlejningsbilen og en oplevelsesrig rundejse slutter.

Ring nu! 70 11 60 11og bestil Québec and Its Wildlife.


8 dages kør-selv-rundrejse
Fra 976 CAD

Prisen er pr. person i dobbeltværelse i 7 nætter.

Rejseperiode:
8. maj - 24. oktober 2017.

Moderate, fra 976 CAD
pr. person i dobbeltværelse

Superior, fra 1.019 CAD
pr. person i dobbeltværelse

Barn under 11 år, fra 109 CAD
i følge med 2 voksne og uden ekstra opredning

Mulighed for tilkøb af udflugtspakke: 
 • Whale watching cruise fra Tadoussac
 • Entre til Wildlife Zoo i St-Felicien.
Pris pr. person fra: 
Voksen: 108 CAD
Barn: 70 CAD

Startdag:
Daglig

Varighed: 
8 dage/7 nætter

Længde:
1.220 km

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 16. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/canada/quebec-and-its-wildlife-rundrejse.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.