Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Fly til Quebec City

Her kan du bestille en billig flyrejse til Quebec City i Canada.
Ring til vores Canada-specialister på 70 11 60 11 i dag eller bestil din Quebec City flybillet online i søgeboksen.

Om Quebec City lufthavn

Jean-Lesage International Airport ligger cirka 35 minutters kørsel fra downtown Quebec City. Quebec City lufthavn betegnes i daglig tale blot som YQB.

Til og fra Quebec City International Airport

Når du lander i Quebec City lufthavn er det ukompliceret at komme ind til byen med taxa eller bus.

Med taxa
En taxatur fra Quebec City lufthavn til downtown Quebec City koster $32,5. Du kan praje en taxa ved samtlige ankomstterminaler i Quebec City lufthavn.

Med bus
RTC-busser kører mellem lufthavnen og Quebec City.

Link til Quebec City lufthavnhjemmeside
Læs flere informationer på Quebec City lufthavnshjemmeside

Værd at vide om flybilletter til Quebec City

FDM travel samarbejder med alle vigtige luftfartsselskaber, der tilbyder flyrejser til Quebec City i Canada. Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter til Quebec City tilbyder vi også en lang række billige specialpriser på fly til Quebec City.

Kontakt FDM travel for en flybillet til Quebec City
Kontakt altid FDM travel på tlf. 70 11 60 11 for en helt aktuel pris på en flybillet til Quebec City, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flykampagner eller andre billige flybilletter til Quebec City.

Vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flyrejser til Quebec City, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Quebec City til den bedst mulige pris.

Flybillet til Quebec City i kombination med et rundrejsepas
Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i Canada, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigt at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med din oversøiske flybillet til Quebec City.

Kombiner din flyrejse til Quebec City med hotel og/eller billeje
Når du skal købe en flyrejse til Quebec City, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Quebec City er kombineret med fx hotel eller billeje, da FDM travel har billige specialpriser på flypakker.

Specialpriserne på fly til Quebec City i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at din flybillet ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din billige flybillet til Quebec City.

Book din flyrejse til Quebec City online
Du kan også vælge at bestille din flybillet til Quebec City i vores online fly booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af billige priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte finde en billig flyrejse til Quebec City i Canada, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet flybillet i Canada, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores fly booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/frankrig/paris/overnatninger/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.