Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Kør-selv rundrejser Quebec

Rundrejse med dansk rejseleder

Rejser til Quebec

Det fransktalende Canada - vous parlez francais?

I behøver ikke at kunne tale fransk for at få noget ud af et besøg i Québec – men det hjælper. Québec City er om noget den fransktalende højborg i Canada, og udgangspunktet er altid fransk og ikke engelsk. Over 95% af byens og regionens indbyggere er fransktalende.

Québec er historien om den franske enklave, der nægtede at overgive sig til anglo-amerikanerne. Og stadig nægter det. Faktisk vil mange fransktalende i Québec helst løsrives fra Canada og gøre Québec til en selvstændig stat – en debat der med jævne mellemrum popper op i Canada. Indtil videre er det dog lykkedes at holde sammen på den canadiske føderation.
Montreal og Quebec City

Montreal og Quebec City

Millionbyen Montreal midt i St. Lawrence floden er kendt for sit rige kulturliv og sit livlige natteliv. Det mest franske finder du i Quebec City, der blev grundlagt i 1608. Quebec City er blandt de ældste byer i Nordamerika.

Naturoplevelser i Quebec

Québec-provinsen er Canadas største og spækket med naturoplevelser. Godt 15 % af arealer er dækket af flere end 1 million søer og tusindvis af floder. Hermed råder provinsen over en pæn del af verdens ferskvandsforsyning. Det bedste alpine skiløb øst for Rocky Mountains finder du i Laurentian Mountains nordvest for Montréal.
Kør videre fra Quebec

Kør videre fra Quebec

Fra Quebec er det ret overkommeligt at køre til naboprovinsen New Brunswick og fortsætte til Nova Scotia, opleve tidevandet i Fundy Bay og se hvaler. Læs mere om billeje i Quebec.
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/oestrig/tyrol/westendorf/hotel-jakobwirt-westendorf-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.