Turprogram i kort udgave

 • Dag 1: Calgary – Banff med sigthseeing i Banff (bus)
 • Dag 2: Banff – Kamloops (tog)
 • Dag 3: Kamloops – Vancouver (tog)

Prisen inkluderer

 • Togrejse mellem Vancouver og Banff. Moderate og Superior Grade på Silver Leaf Service, Deluxe Grade på Gold Leaf Service
 • 2 hotelovernatninger
 • Transport mellem tog og hotel i Kamloops
 • Transport mellem tog og hotel i Banff
 • Sightseeing i Banff
 • Solphur Mountain Gondola Ride
 • Bustransport mellem Banff og Calgary
 • 2 x morgenmad
 • 2 x frokost

Prisen inkluderer ikke
 • Flybilletter

Du kan få en detaljeret rejse-beskrivelse på tryk med i købet.

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Rockies Express

3 dages togtur i det vestlige Canada

The Rocky Mountaineer Train byder jer velkommen om bord på en af verdens flotteste togture – strækningen mellem Calgary og Vancouver. Undervejs overnatter I på hotel i Banff og Kamloops. Fra Calgary kører toget gennem smukke omgivelser til Banff, hvor I med bus kommer på sightseeing rundt i området.

Toget fortsætter mod vest gennem de spiralformede tunneller i Yoho National Park, og I passerer Rogers Pass i Glacier National Park med udsigt til sneklædte bjerge og imponerende gletsjere, inden I kommer frem til Kamloops. Herfra følger sporene Thompson River og Rainbow Canyon med de farverige klipper, og via Fraser Valley kommer I frem til Stillehavet og Vancouver. Turen køres også i modsat retning – fra Vancouver til Calgary.
Fra 2.248 CAD

pr. person for 3 dages togtur i det vestlige Canada.

Rockies Express

Dag 1
Dag 1

Calgary – Banff med sigthseeing i Banff (bus)

Banff
I starter i Calgary og kører ud langs den naturskønne rute for foden af the Rockies til det kendte skisportssted og den hyggelige by Banff med masser af restauranter, barer og butikker. I Banff skal I på sightseeing i området, hvor I bl.a. skal se de imponerende Hoodoos, som vinden gennem årtusinder har formet til de spektakulære skulpturer, I i dag skal se. Derefter kører I til Surprise Corner med den flotte udsigt over Banff Spring Hotel ”The Castle in the Rockies” og gennem bjergtunneller, hvor I undervejs har udsigt over den smukke Bow Valley, før I returnerer til jeres hotel.
Dag 2
Dag 2

Banff – Kamloops (tog)

Yoho National Park
I dag stiger I på den legendariske Rocky Mountaineer, hvor I skal ud på en af verdens smukkeste togture til Kamloops i det indre af British Columbia. I læner jer tilbage og lader jer føre gennem de imponerende spiralformede tunneller i Yoho National Park – et bemærkelsesværdigt stykke ingeniørarbejde – og videre gennem Rogers Pass i Glacier National Park med den endeløse udsigt over sneklædte bjerge og store gletsjere. Senere på dagen gør I stop i Craigellachie, hvor det sidste jernbanesøm blevet slået i og markerede afslutningen af opførelsen af the Canadian Pacific Railway Trans Canada i 1885.
Morgenmad og frokost er inkluderet.
Dag 3
Dag 3

Kamloops – Vancouver (tog)

Vancouver
I stiger atter på Rocky Mountaineer og skal i dag køre langs Thompsonfloden gennem Ashcroft – en af Canadas tørreste byer med en gennemsnitsnedbør på bare 18 cm. I kører gennem Rainbow Canyon med de karakteristiske klipper i nuancer af pink, grøn og grå, der giver nogle helt fantastisk specielle lyseffekter. Turen går videre til Fraser Canyon, hvor I ved Hells Gate skal se den kraftige vandstrøm passere med en enorm kraft, hvor passagen forbi klippesiderne er smallest. Sidste strækning kører I igennem de frodige, grønne landbrugs-områder i Fraser Valley med ankomst i Vancouver sidst på eftermiddagen.
Morgenmad og frokost er inkluderet.

Start nu! Det er let at bestille Rockies Express


3 dages togtur i det vestlige Canada
Fra 2.248 CAD

Prisen er pr. person for 3 dages togtur i det vestlige Canada.

Rejseperiode:
18. april - 14. oktober 2017.

Afgange:
Fra Calgary til Vancouver:

Tirsdag, onsdag og lørdag

Fra Vancouver til Calgary:
Mandag, tirsdag og fredag

Priser:
Moderate, fra 2.248 CAD

pr. person i dobbeltværelse

Superior, fra 2.309 CAD
pr. person i dobbeltværelse

Deluxe, fra 3.055 CAD
pr. person i dobbeltværelse
 
Tillæg for upgradering fra Silver Leaf Service til Gold Leaf Service på toget fra 684 CAD pr. person.
 

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 25. juni 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.