Turprogram i kort udgave

 • Dag 1: Calgary – Banff med sigthseeing i Banff (bus)
 • Dag 2: Banff – Kamloops (tog)
 • Dag 3: Kamloops – Vancouver (tog)

Prisen inkluderer

 • Togrejse mellem Vancouver og Banff. Moderate og Superior Grade på Silver Leaf Service, Deluxe Grade på Gold Leaf Service
 • 2 hotelovernatninger
 • Transport mellem tog og hotel i Kamloops
 • Transport mellem tog og hotel i Banff
 • Sightseeing i Banff
 • Solphur Mountain Gondola Ride
 • Bustransport mellem Banff og Calgary
 • 2 x morgenmad
 • 2 x frokost

Prisen inkluderer ikke
 • Flybilletter

Du kan få en detaljeret rejse-beskrivelse på tryk med i købet.

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Rockies Express

3 dages togtur i det vestlige Canada

The Rocky Mountaineer Train byder jer velkommen om bord på en af verdens flotteste togture – strækningen mellem Calgary og Vancouver. Undervejs overnatter I på hotel i Banff og Kamloops. Fra Calgary kører toget gennem smukke omgivelser til Banff, hvor I med bus kommer på sightseeing rundt i området.

Toget fortsætter mod vest gennem de spiralformede tunneller i Yoho National Park, og I passerer Rogers Pass i Glacier National Park med udsigt til sneklædte bjerge og imponerende gletsjere, inden I kommer frem til Kamloops. Herfra følger sporene Thompson River og Rainbow Canyon med de farverige klipper, og via Fraser Valley kommer I frem til Stillehavet og Vancouver. Turen køres også i modsat retning – fra Vancouver til Calgary.
Fra 2.248 CAD

pr. person for 3 dages togtur i det vestlige Canada.

Rockies Express

Dag 1
Dag 1

Calgary – Banff med sigthseeing i Banff (bus)

Banff
I starter i Calgary og kører ud langs den naturskønne rute for foden af the Rockies til det kendte skisportssted og den hyggelige by Banff med masser af restauranter, barer og butikker. I Banff skal I på sightseeing i området, hvor I bl.a. skal se de imponerende Hoodoos, som vinden gennem årtusinder har formet til de spektakulære skulpturer, I i dag skal se. Derefter kører I til Surprise Corner med den flotte udsigt over Banff Spring Hotel ”The Castle in the Rockies” og gennem bjergtunneller, hvor I undervejs har udsigt over den smukke Bow Valley, før I returnerer til jeres hotel.
Dag 2
Dag 2

Banff – Kamloops (tog)

Yoho National Park
I dag stiger I på den legendariske Rocky Mountaineer, hvor I skal ud på en af verdens smukkeste togture til Kamloops i det indre af British Columbia. I læner jer tilbage og lader jer føre gennem de imponerende spiralformede tunneller i Yoho National Park – et bemærkelsesværdigt stykke ingeniørarbejde – og videre gennem Rogers Pass i Glacier National Park med den endeløse udsigt over sneklædte bjerge og store gletsjere. Senere på dagen gør I stop i Craigellachie, hvor det sidste jernbanesøm blevet slået i og markerede afslutningen af opførelsen af the Canadian Pacific Railway Trans Canada i 1885.
Morgenmad og frokost er inkluderet.
Dag 3
Dag 3

Kamloops – Vancouver (tog)

Vancouver
I stiger atter på Rocky Mountaineer og skal i dag køre langs Thompsonfloden gennem Ashcroft – en af Canadas tørreste byer med en gennemsnitsnedbør på bare 18 cm. I kører gennem Rainbow Canyon med de karakteristiske klipper i nuancer af pink, grøn og grå, der giver nogle helt fantastisk specielle lyseffekter. Turen går videre til Fraser Canyon, hvor I ved Hells Gate skal se den kraftige vandstrøm passere med en enorm kraft, hvor passagen forbi klippesiderne er smallest. Sidste strækning kører I igennem de frodige, grønne landbrugs-områder i Fraser Valley med ankomst i Vancouver sidst på eftermiddagen.
Morgenmad og frokost er inkluderet.

Start nu! Det er let at bestille Rockies Express


3 dages togtur i det vestlige Canada
Fra 2.248 CAD

Prisen er pr. person for 3 dages togtur i det vestlige Canada.

Rejseperiode:
18. april - 14. oktober 2017.

Afgange:
Fra Calgary til Vancouver:

Tirsdag, onsdag og lørdag

Fra Vancouver til Calgary:
Mandag, tirsdag og fredag

Priser:
Moderate, fra 2.248 CAD

pr. person i dobbeltværelse

Superior, fra 2.309 CAD
pr. person i dobbeltværelse

Deluxe, fra 3.055 CAD
pr. person i dobbeltværelse
 
Tillæg for upgradering fra Silver Leaf Service til Gold Leaf Service på toget fra 684 CAD pr. person.
 

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/sikkerhedskopi-af-rejsedokumenter.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.