Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 3.000 kr.

Rundrejser i Canada

Kør-selv rundrejser i Canada

Kør-selv rundrejser i Canada
FDM travel har sammensat en række kør-selv rundrejser, der giver dig det bedste af Canada. I skal bare følge den rejserute, som I får udleveret og så ellers nyde turen, da vi har booket alle hoteller på forhånd. Vælg selv om I vil køre i bil og motorhome.

Se alle kør-selv rundrejser i Canada

Rundrejse med dansk rejseleder

Rundrejse med dansk rejseleder
FDM travels rundrejse "Coast to Coast" med dansk rejseleder er for dig, der ønsker at opleve de bedste "godbidder" af Canada i selskab med en kyndig guide, der sørger for alt det praktiske på rejsen.

Rundrejsen bringer dig tværs over landet, med store og små oplevelser i fascinerende storbyer og en fabelagtig natur. I Canadas smukke nationalparkerlever bl.a. bjørne, elge og bisonokser vildt og der er rig mulighed for at støde på dem. Det er helt vildt...

Læs mere om rundrejsen her

Rundrejser i USA og Canada

Rundrejser i USA og Canada
15 dages rundrejse i både USA og Canada
Rundrejsen "Best of Northwest USA & Canada" varer i 15 dage. Den starter og slutter i Seattle og foregår ellers i det sydvestlige Canada og det nordvestlige USA. Undervejs vil man se nogle af de smukkeste nationalparker som bl.a. Banff og Yellowstone. Dette er absolut en tur for naturelskere.

Læs mere om rundrejsen her

9 dages rundrejse i både USA og Canada
Rundrejsen "Express Northwest" varer i 9 dage. Den starter og slutter i Seattle ligesom den længere rundrejse ovenfor, men foregår mest i de Canadiske Rocky Mountains.

Læs mere om rundrejsen her

Udflugter i Canada

Udflugter i Canada
FDM travel har udvalgt en række fantastiske udflugter i Canada. Du kan finde alt fra udflugter der får adrenalinet til at koge til slentreture i fx Vancouver eller togture gennem noget af Canadas mest imponerende natur.

Søger du efter noget helt andet, skal du endelig ringe til en af vores mange Canada specialister
på 70 11 60 11.

Se udflugter i Canada
Denne side er udskrevet d. 25. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.