Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Canada

  • "Best of the East", 15 dages rundrejse.

    (Bedømt af 2 personer)
    26.08.11: Marilyn A. Lauszus
    Turen som vi bestilte fra FDMs nordamerika-katalog, omfatter kort gengivet følgende byer og steder: Toronto, Niagara Falls, Algonquin nationalpark, Ottawa, Mont Tremblanc, Quebec, Montreal, Gananoque v Kingston og tilbage til Toronto.
    Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Canada

Bull riding
Rejsetips indsendt af:
Thomas Sloth Andreasen
Gjerrild
18. juli 2010

Sommerferie i Canada

Mit rejsetip handler om vores 3 ugers sommerferie i Canada.
Rodeo Parade
Rodeo Parade

Rodeo

Calgary Stampede, er måske nok verdens største Rodeo, men også med utroligt mange mennesker, mange timers kø og bare i år var der 24 der fik ildebefindende under paraden før selve rodeoet.
Mit tip går derfor på, at man skal undersøge, om der skulle være et mindre lokalt rodeo på vejen rundt i Canada. Vi var til Rodeo i Sundre - en lile by på ca 2.500 indbyggere men vært for det 13. største Rodeo i Canada.
Dagen startede med Rodeo morgenmad - det vil sige gratis morgenmad til alle der møder op. Morgenmaden bestod af pandekager, bagt på stedet, naturligvis med masser af ahornsirup og pølser. Som ekstra garniture, var der live country musik.
Efter morgenmaden, var der parade gennem byen. Alt hvad der kunne stables på benene af ny pudsede brandbiler, den lokale danseskole, veteranforeningen osv., gik gennem byen i et hyggeligt optog, hvor der blev kastet slik ud til børnene.
2 seje lokale CowBOYS
2 seje lokale CowBOYS

Efter optoget stod den på Rodeo resten af dagen.
I Sundre, var der ingen kø og ingen problemer med at få plads lige der hvor vi gerne ville sidde og vi var 14-15 stykker der gerne ville sidde sammen.
Vi så små børn ride på får, barrel racing, bronco riding og bull riding.
Vær forberedte på, at et Rodeo tager det meste af dagen og behørig påklædning er meget nødvendig. Vi var heldige at have 25-30 grader og solskin hele dagen, så masser af solcreme, kasket eller endnu bedre cowboyhat er nødvendigt ekstra udstyr.
Provincial parks

Provincial parks

På vores tur oplevede vi flere gange, at oplevelserne i de mindre Provincial parks, var mindst lige så store som i nationalparkerne, der til tider godt kan virke noget overrendte, især i højsæsonen.
Specielt vil jeg godt anbefale, at man tager turen forbi Wells Gray Provincial Park,check deres hjemmeside: www.wellsgray.ca

Her havde vi store naturoplevelser, med bjørn, whitetail hjorte, sorte spætter samt naturligvis de mange fantastisk flotte vandfald. Clearwater KOA kan anbefales, men Dutch Lake RV Park har en fantastisk beliggenhed ned til søen, som er svær at hamle op med.
Rejser man i juli måned er det en god ide, at booke en del af campingpladserne efterhånden som turen skrider frem. Vi oplevede mange som ankom sidst på eftermiddagen og måtte køre igen, fordi pladsen var fuld.
Det er let at reservere plads, især hvis man medbringer bærbar pc - der er WIFI på rigtig mange pladser efterhånden !

Generelt vil jeg sigel, at Canada er et fantastisk land, hvor naturoplevelserne er lige rundt om hjørnet, det gælder bare om at komme afsted !
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Rundrejse

Hoteller i Rundrejse
i Rundrejse
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.