Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Kør-selv rundrejser Canada

Rundrejse med dansk rejseleder

Storbyer i Canada

Storbyer i vestlige Canada

Vancouver, Toronto, Montreal og Quebec City. Canada står på ingen måde tilbage for USA, når det gælder storbypuls, shopping og skyskrabere. Læs her om nogle af de mange spændende storbyoplevelser der venter dig i det vestlige og østlige Canada.

Vancouver

Vancouver ligger mellem Stillehavet og bjerge med snedækkede toppe. Når du rejser til Vancouver vil du opleve en frigjort livsstil, der minder om San Francisco i USA. Et stort antal Hong Kong kinesere er indvandret i de seneste 10 år og i dag er det mest talte sprog i Vancouver kinesisk – efterfulgt af engelsk, punjab, tysk og italiensk. I februar 2010 er Vancouver vært ved De Olympiske Vinterlege.
Læs mere om Vancouver

Calgary

I Calgary ligger skyskrabere side ved side som et prangende eksempel på, hvad olieformuer kan skabe. Gaderne er tegnet med lineal og anlagt i tern. Kun de bugtende floder Bow og Elbow bryder de lige linjer. I Calgary kan du bl.a. opleve verdens største rodeo-show, The Calgary Stampede. 
Læs mere om Calgary

Kamloops

Højlandets ’hovedstad’ blev grundlagt i 1812 som Fort Kamloops - en handelsstation, der byttede varer for skind leveret af pelsjægere og lokale shuswapindianere. I dag er Kamloops et trafikknudepunkt og et naturligt stop din rejse i det canadiske cowboyland.
Læs mere om Kamloops

Edmonton

Som Albertas hovedstad huser Edmonton Canadas største teater, en opera og et symfoniorkester. Edmonton er også festivalernes by med hele ni sommerfestivaler. Når du rejser til Edmonton kan du også opleve West Edmonton Mall, verdens største indkøbs- og forlystelsescenter. Om vinteren er der koldt i Edmonton med gennemsnitstemperaturer på minus 15 i januar.
Læs mere om Edmonton

Storbyer i det østlige Canada

Toronto

Toronto er en multietnisk metropol, hvor flertallet af indbyggerne er født uden for Canada. Det høje pulsslag i Toronto er tæt på New Yorks, men Toronto virker renere og mere afslappet. Skyskrabere med blanke marmorgulve strækker deres utallige etager i stål og tonet glas op mod himlen. Dybt under dem forgrener de underjordiske indkøbscentre sig. Storbanker og verdensomspændende virksomheder er også godt repræsenteret her i Canadas finansielle centrum.
Læs mere om Toronto

Ottawa

Når du rejser til Ottawa kan du bl.a. opleve hele otte nationale museer, der virkelig har høj klasse. Is-festivalen, Winterlude, i februar og Canadian Tulip Festival i maj med sine optog og parader er også store oplevelser. Canada Day, den 1. juli, bliver fejret i Ottawa med et kæmpe fyrværkeri.
Læs mere om Ottawa

Montreal

Montreal er en overdådig storby, der er kendt for sine mange årlige festivaler for bl.a. jazz, film samt grin og humor. Montreal byder også på 25 museer samt Canadas største kasino. Montrealerne spiser meget ude og de har flest tangodansere og dansehaller i Nordamerika. Jo, Montrealerne nyder livet, og i internationale undersøgelser af livskvalitet placerer de sig blandt topscorerne. Det nyder du godt af, når du rejser til Montreal som turist.
Læs mere om Montreal

Quebec City

Quebec City er nok det mest franske, du finder uden for Frankrig - især fordi 95 procent af indbyggerne taler fransk. Quebec City blev grundlagt i 1604 af Samuel de Champlain som den første bosættelse i Ny-Frankrig. Byen har beholdt sit franske særpræg trods det engelske overherredømme.
Læs mere om Quebec City
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.