Turprogram i kort udgave

 • Dag 1: Vancouver – Sunshine Coast (103 km + færge)
 • Dag 2: Sunshine Coast
 • Dag 3: Sunshine Coast – Quadra Island (91 km + færger)
 • Dag 4: Quadra Island: Wildernes Cruise til Desolation Sound
 • Dag 5: Quadra Island – Tofino (225 km + færge)
 • Dag 6: Tofino: Pacific Rim National Park
 • Dag 7: Tofino – Victoria (313 km)
 • Dag 8: Victoria
 • Dag 9: Victoria – Vancouver (69 km + færge)

Rejsen inkluderer

 • 8 hotelovernatninger i valgte kategori
 • BC Ferries overfarter
 • Lokale skatter
Bemærk - prisen inkluderer ikke:
 • Flybilletter
 • Billeje

Du kan få en detaljeret rejse-beskrivelse på tryk med i købet.

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Sunshine Coast Circle

Sunshine Coast Circle

Tag med på et brag af en kør-selv-rundrejse, hvor I både oplever den unikke natur på Canadas Stillehavskyst, Victoria og Vancouver. I skal bl.a. bo på West Coast Wilderness Resort, udforske regnskoven og spotte sortbjørne og spækhuggere. Rundrejsen vrimler med smukke fjorde, skovdækkede bjerge, sneklædte tinder og fiskerbyer.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rundrejse, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.
Fra 1.049 CAD

pr. person i dobbeltværelse i 8 nætter.

Sunshine Coast Circle

Dag 1
Dag 1

Vancouver – Sunshine Coast (103 km + færge)

Vancouver
Udgangspunktet for rundrejsen er Vancouver, hvorfra turen går til Horseshoe Bay, hvor I skal ud på en 45 minutter lang færgetur til Sunshine Coast, en fantastisk smuk tur gennem fjordlignende landskaber med skovdækkede bjerge og sneklædte tinder. Færgen lægger til kaj i Langdale, og herfra kører I videre gennem skov og fiskerbyer til West Coast Wilderness Resort, hvor I skal overnatte.
Dag 2
Dag 2

Sunshine Coast

De utroligt smukke landskaber langs Canadas Stillehavskyst er en indbydelse til en lang række udendørs aktiviteter, og lodgens aktivitetsledere har en stor buket af aktive tilbud, der matcher alle aldersgrupper og de ønsker, I nu måtte have til at få en rekreativ oplevelse ud over det sædvanlige. Men I kan naturligvis også bare slappe helt af og nyde stilheden og udsigten over Stillehavskysten.
Dag 3
Dag 3

Sunshine Coast – Quadra Island (91 km + færger)

I dag kører I nordpå til Earls Cove, hvor I igen skal ud at sejle med en af de mange færger i området, der på 50 minutter vil sejle jer over til øen Saltery Bay. Herfra kører I langs kysten til Powell River for at tage endnu en færge tværs over Georgiastrædet til Vancouver Island, som er den største af øerne langs Nordamerikas Stillehavskyst. Vel ankommet til Vancouver Island kører I nordpå gennem den smukke natur til byen Campbell River, hvorfra I tager færgen over til den lille ø Quadra Island.
Dag 4
Dag 4

Quadra Island: Wildernes Cruise til Desolation Sound

Der er mulighed for en unik naturoplevelse på programmet, hvis I tager med på Wildernes Cruise på bugten Desolation Sound, hvorfra I kan se det majestætiske Toba Mountain. Her har I på nært hold mulighed for at se sortbjørne i deres naturlige omgivelser.
Dag 5
Dag 5

Quadra Island – Tofino (225 km + færge)

Nu forlader I Quadra Island og sejler med færgen retur til Vancouver Island, hvorfra turen går mod havnebyen Tofino. På den smukke tur mod syd og vest bør I tage et stop ved Cathedral Grove med de 800 år gamle douglastræer i al deres magt og vælde. Ved Sproat Lake er der mulighed for at se to såkaldte Mars Water Bombers, verdens største brandslukningsfly, som kan sendes i luften for at bekæmpe skovbrande. Forsæt videre over de smukke bjergpas Sutton Pass og Sawtooth Range i Cascade Mountains, inden I kører ned mod Tofino på vestsiden af Vancouver Island, der ligger lige ud til Stillehavet.
Dag 6
Dag 6

Tofino: Pacific Rim National Park

Pacific Rim National Park strækker sig over 130 km af kysten langs vestsiden af Vancouver Island, og i dag kan I bruge formiddagen på at gå en tur langs den berømte Long Beach eller tage en tur ind i den tempererede regnskov langs kysten og fornemme stilheden i den store skov. Eftermiddagen giver jer mulighed for en fantastisk hvaltur på tre timer på Clayquot Sound, hvor I – med lidt held og rimeligt vejr – får en enestående mulighed for at opleve gråhvaler, spækhuggere, marsvin, søløver plus et fantastisk fugleliv.
Dag 7
Dag 7

Tofino – Victoria (313 km)

Stå tidligt op i dag, for dagens køretur er ubetinget rundrejsens længste. Men også en dag, hvor Vancouver Island igen udfolder sin utrolige naturskønhed for jer. Fra Tofino kører I fra vestkysten op over bjergene og ned langs østkysten af Vancouver Island til provinshovedstaden Victora. Undervejs kan I stoppe i Chemainus og Duncan, der også kaldes City of Totems, hvor I kan besøge Cowichan Native Village.
Dag 8
Dag 8

Victoria

Butchart Gardens
I har hele dagen til fri disposition, hvor I kan udforske Victoria, der – som navnet næsten indikerer – populært kaldes den mest engelske by i Canada. Det inkluderer bl.a. dobbeltdækkerbusser, pubber, eftermiddagste og forretninger fulde af tweed og porcelæn. Tempoet i Victoria er betydeligt lavere end i Vancouver og her hersker en dejlig afslappet atmosfære. Byen opleves bedst til fods, så lad bilen få en pause i dag. En tur til den botaniske have, Butchart Gardens, med over en million blomster og planter fordelt på mere end 700 arter er også en af dagens muligheder.
Dag 9
Dag 9

Victoria – Vancouver (69 km + færge)

Vancouver
På rundrejsens sidste dag forlader I Victoria og kører nordpå til Swartz Bay Ferry Terminal, hvorfra I sejler over med færgen til Tsawwassen på fastlandet. Turen over Geogiastrædet tager halvanden time, og her har I rig mulighed for endnu engang at nyde de smukke landskaber langs Gulf Islands, mens I krydser Georgiastrædet. Fra Tsawwassen returnerer I til Vancouver, hvor rundrejsen slutter.
Vidste du...
Hvalsafarier – whale watching – står højt på ønskesedlen, når man besøger Vancouver Island. Højsæsonen for hvalsafarier går fra maj til oktober med fine muligheder for at opleve hvaler på sejlture ud fra Vancouver Island. Men allerede i februar begynder stimer af gråhvaler at svømme op langs vestkysten af Vancouver Island. 20.000 gråhvaler migrerer forbi fra februar til april, hvilket er et fantastisk skue. Fra havnebyen Tofino sejles der dagligt ud i denne periode, men I kan også se gråhvalerne direkte fra kysten. Naturligvis fejres gråhvalernes passage med en festival, Pacific Rim Whale Festival i marts.

Start nu! Det er let at bestille Sunshine Coast Circle


Sunshine Coast Circle
Fra 1.049 CAD

Prisen er pr. person i dobbeltværelse i 8 nætter.

Rejseperiode:
1. maj - 5. oktober 2017.

Moderate, fra 1.049 CAD
pr. person i dobbeltværelse

Superior, fra 1.133 CAD
pr. person i dobbeltværelse

Barn under 11 år, fra 36 CAD
i følge med 2 voksne og uden ekstra opredning

Mulighed for tilkøb af udflugtspakke:
 • Zodiac Eco Tour på Desolation Sound
 • Whale watching fra Tofino
 • Butchart Gardens.
Pris pr. person fra:
Voksen: 303 CAD 
Barn: 208 CAD

Startdag:
Daglig

Varighed:
9 dage/8 nætter

Længde:
801 km

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/fuerteventura/barcelo-fuerteventura-thalasso-spa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.