Turprogram i kort udgave

 • 1. Dag: Vancouver - Ashcroft (Sundance Guest Ranch) (350 km)
 • 2. Dag: Sundance Guest Ranch
 • 3. Dag: Ashcroft - Clearwater Area (242 km)
 • 4. Dag: Wells Gray Provincial Park
 • 5. Dag: Wells Gray Provincial Park - Jasper (318 km)
 • 6. Dag: Jasper
 • 7. Dag: Jasper - Banff (288 km)
 • 8. Dag: Banff
 • 9. Dag: Banff - Revelstoke (283 km)
 • 10. Dag: Revelstoke - Kamloops (Lac Le Jeune Resort) (253 km)
 • 11. Dag: Lac Le Jeune - Vancouver (362 km)

Rejsen inkluderer

 • 10 hotelovernatninger
 • 4 x morgenmad, 1 x frokost samt 2 x aftensmad
 • På Sundance Guest Ranch er ridning og brug af forskellige faciliteter på ranchen inkluderet
 • Lokale skatter

Bemærk - prisen inkluderer ikke:

 • Flybilletter
 • Billeje
   

Du kan få en detaljeret rejse-beskrivelse på tryk med i købet.

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

The Authentic West

Kør-selv-rundrejse på 11 dage

Det bedste af det vestlige Canada. Start i Vancouver og kør så af sted mod bjørne og bjergtinder i to af Canadas smukkeste nationalparker, Banff og Jasper - inklusive den fantastiske Icefields Parkway.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rundrejse, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.
Fra 1.548 CAD

pr. person i dobbeltværelse i 10 nætter.

The Authentic West

1. Dag
1. Dag

Vancouver - Ashcroft (Sundance Guest Ranch) (350 km)

Stawamus Chief Rock
Fra Vancouver kører I ad den naturskønne Sea to Sky Highway til Whistler, hvor I undervejs passerer de brusende Shannon Falls og Stawamus Chief Rock, hvor bjergbestigere kommer til fra hele verden. Senere på turen kommer I også forbi Duffey Lake Road, hvor I bliver mødt af den imponerende udsigt over Joffee Glacier.
Middag er inkluderet.
2. Dag
2. Dag

Sundance Guest Ranch

Heste til ethvert temperament
Dagen tilbringes på Sundance Guest Ranch, der ligger i højlandet i British Columbia med vidunderlige landskaber og ren, frisk luft - en ægte bid af den gamle vesten med et stort udvalg af heste, der passer ethvert temperament.
Morgenmad, frokost og middag er inkluderet.
3. Dag
3. Dag

Ashcroft - Clearwater Area (242 km)

Kør selv i Canada
I fortsætter turen ad Highway 97 og følger det, der engang var den gamle Cariboo Wagon Road til 100 Mile House, hvor I kan se den originale Barnard Express BX diligence. Turen går videre ad Highway 24 med de mange søer. Highway 24's historie er tæt knyttet sammen med den historiske Bridge Trail, der oprindelig blev benyttet af Shuswap-folket som handelsrute og senere udviklet af Hudson's Bay Company i det tidlige 1800-tal til at transportere pels fra det nordlige British Columbia til Fort Kamloops.
Morgenmad er inkluderet.
4. Dag
4. Dag

Wells Gray Provincial Park

Helmcken Falls
Dagen er til fri disposition til at udforske den vulkanske vildmark Wells Gray Provincial Park, selv om det betyder en lille omvej. Her er mineralske springvand, klare søer, slumrende vulkaner og brusende vandfald. Gå heller ikke glip af det tårnhøje Helmcken Falls nær parkens indgang.
Continental breakfast er inkluderet.
5. Dag
5. Dag

Wells Gray Provincial Park - Jasper (318 km)

Jasper by
Turen til Jasper foregår ad den maleriske Yellowhead Highway, hvor I kan nyde synet af de imponerende, bratte kløfter og buldrende vandfald ved North Thompson River. Og hvis I er rigtig heldige, kan I få et glimt af Mount Robson, det højeste bjerg i de canadiske Rocky Mountains. I forlader nu British Columbia og krydser grænsen til Alberta og Jasper National Park. Jasper var oprindelig en teltby, der servicerede jernbanen, men er i dag en højst usædvanlig bjergby.
Continental breakfast er inkluderet.
6. Dag
6. Dag

Jasper

Maligne Lake
Hele dagen er afsat til at udforske den charmerende bjergby Jasper med de mange storslåede naturscenerier. Tag fx en sporvogn op til Whistlers Mountain eller en bådtur på Maligne Lake, en svømmetur i søerne på Miette Hot Springs og se solnedgangen over Pyramid og Patricia Lakes.

I har også mulighed for 3 timers rafting på Athabasca River, hvor I får et helt unikt perspektiv af Jasper National Park. Turen er 16 km lang og det tager ca. 2,5 time at sejle gennem de mange smalle strømfald og rolige strækninger, hvor nationalparkens guide vil vise og fortælle om naturen og Jaspers historie. Turen foregår i specialfremstillede flåder, hvor sikkerheden er i orden og hvor alle fra ung til gammel kan deltage.
7. Dag
7. Dag

Jasper - Banff (288 km)

Columbia Icefield
Dagens naturskønne etape fører jer langs rygraden af Canadian Rockies med en uendelig række af gigantiske bjerge, forrevne tinder, mere end 100 gletsjere og uberørte, smaragdgrønne søer. Undervejs passerer I Columbia Icefield og kan tage på en Ice Explorer-tur ud på gletsjeren. Herfra fortsætter I til Banff hvor 2 overnatninger venter.
8. Dag
8. Dag

Banff

Banff Gondola
Dagen er afsat til at udforske Banff og omegn, hvorfor køreturen bliver kort. I Banff er der rigeligt at se på og tage sig til; forretninger, cafeer, natteliv og museer. Besøg evt. the Cave and Basin National Historic Site, Banff Gondola, hvor der er en fantastisk panoramaudsigt over Bow Valley. Herefter kan I køre til Upper Hot Springs og bade i de varme mineralsøer.
9. Dag
9. Dag

Banff - Revelstoke (283 km)

Rogers Pass
Dagens køretur bringer jer gennem nogle af de mest spektakulære områder i Canada, hvor I bl.a. følger Kicking Horse Pass til Rogers Pass.
10. Dag
10. Dag

Revelstoke - Kamloops (Lac Le Jeune Resort) (253 km)

Kamloops
Efter en kort køretur fra Revelstoke kommer I til Craigellachie, hvor den "sidste nagle" blev slået i og dermed markerede færdiggørelsen af Canadian Pacific Railway i 1885, og I kommer nu ind i Shuswap-området af British Columbia. Her er ikke mindre end 1.000 km kystlinje med 25 marinparker, sandstrande, private vige og smalle kanaler og bliver i daglig tale kaldt "The Houseboating Capital of Canada". Hvis I ønsker at forlænge turen med fire dage i husbåd på Shuswap Lake, er dette også muligt (ikke inkluderet i rundrejsens pris).

Turen går videre til Kamloops, hvor I skal overnatte på Lac Le Jeune Resort, der ligger i en betagende vildmark ved kysten af Lac Le Jeune (en af de absolut bedste ørredsøer i Pacific Northwest). Et magisk sted med ro og fred, ingen forstyrrende telefoner, ingen larmede fjernsyn og hvor fiskene springer fra den klare vandoverflade, fiskeørnene svæver over hovedet på en og de vilde dyr kommer på visit.
11. Dag
11. Dag

Lac Le Jeune - Vancouver (362 km)

Vancouver
I dag kører I ad Coquihalla Highway og klatrer op til 1.244 m o.h., hvor der i gennemsnit falder 10 m sne i løbet af en vinter! Her vil I se formidabel ingeniørkunst, når I kører gennem Great Bear tunnellen og over Dry Gulch Bridge (mere end 280 m lang og 175 m høj). Når I atter kører ned fra toppen, kommer I igennem noget af det smukkeste landskab i provinsen.

Denne dramatiske ændring i omgivelserne er altid spændende, når man i løbet af bare en halv time går fra en skyfri himmel og flot solskin på toppen til de tågede kystnære områder med cedertræer og høje grantræer. Når I nærmer jer kysten afløses bjergene af den store, åbne Fraser Valley, hvor I ikke må gå glip af et besøg i Minter Gardens.

Ring nu! 70 11 60 11 og bestil The Authentic West.


Kør-selv-rundrejse på 11 dage
Fra 1.548 CAD

Prisen er pr. person i dobbeltværelse i 10 nætter.

Rejseperiode:
1. maj - 5 oktober 2017.

Moderate/superior, fra 1.548 CAD
pr. person i dobbeltværelse

Barn under 11 år, fra 504 CAD
i følge med 2 voksne og uden ekstra opredning

Mulighed for tilkøb af udflugtspakker:
 • Ice Explorer-tur på Athabasca-gletsjeren
 • Sulphur Mountain Gondola.
Pris pr. person fra:
Voksen: 124 CAD
Barn: 63 CAD

Startdag:
Daglig

Varighed: 
11 dage/10 nætter

Længde:
2.096 km

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 24. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/piemonte/acqui-terme/hotel-roma-imperial-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.